Baskan Zeybekten, Afsiad Ve Müsiada Tesekkür Ziyaret

BASKAN ZEYBEK’TEN, AFSIAD VE MÜSIAD'A TESEKKÜR ZIYARET

Gündem 8.07.2020 13:51:53 0
Baskan Zeybekten, Afsiad Ve Müsiada Tesekkür Ziyaret

 

Belediye Baskani Mehmet Zeybek, “Afyon Için Vefa Vakti” kampanyasina destek veren AFSIAD ve MÜSIAD yönetimlerini ziyaret etti.

Korona virüs (COVID-19) salgini dolayisiyla Belediyemiz tarafindan baslatilan “Afyon Için Vefa Vakti” kampanyasina destek veren sivil toplum kuruluslarini Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek ziyaret ederek, verdikleri desteklerden dolayi tesekkür etti. Afyonkarahisar Sanayici ve Isadamlari Dernegi (AFSIAD) Baskani Kadir Sayin ve Müstakil Sanayici ve Isadamlari Dernegi (MÜSIAD) Baskani Ahmet Karakol ile yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Baskan Mehmet Zeybek, “Afyon Için Vefa Vakti” kampanyasina destek verdikleri için “Tesekkür Belgesi” takdim etti.

DESTEK VEREN STK’LARIMIZA TESEKKÜR EDIYORUZ

Afyonkarahisar halkinin baslattiklari kampanyaya duyarsiz kalmadigini söyleyen Baskan Zeybek, “Imkâni olan hemsehrilerimiz ellerinden gelin yapti. Afyonkarahisarli is adamlari da bizi yalniz birakmadilar

. Biliyorum ki virüs salgini arttigi 13 Mart itibariyle okullarin kapanmasi ve fabrikalardaki üretimin azalmasi ile is adamlarimizin da hem maddi hem de manevi olarak büyük kayip yasadi.

Ama üretimin en aza inmesine ragmen bizim kampanyamiza her türlü destegi verdiler. Virüs insanimizin yasantisini çok etkilediler. Ülke genelinde baktigimizda ise pandemi sürecinde diger illerimize göre vaka sayisi en az olan illerin basinda geliyoruz. Bu süreçte Koronavirus (Covid-19) sebebiyle yasanan ekonomik krizden dolayi isverenlerin isçilerini isten çikarmak zorunda kaldilar.

Maalesef küçük esnaf dükkânlarini ve isyerlerini kapattilar.

Özellikle gündelikçi olarak çalisan, evine ekmek götüren birçok isçi kardesimiz maddi sikinti çekti. Sehrimizin önde gelen sivil toplum örgütlerinin ve is adamlarinin destegi ile en aza indirdik. Kendilerine verdikleri destekten dolayi tesekkür ediyoruz” dedi.

NE MUTLU BIZE

AFSIAD Baskani Kadir Sayin, belediye öncülügünde baslatilan kampanya’ya destek olmanin mutluluk verici oldugunu söyledi. Sikintili süreci birlik ve beraberlik içerisinde atlatilacagini ifade eden Baskan Sayin, “Çorba’da bizimde tuzumuz oldu ise ne mutlu bize” dedi.

DESTEGIMIZ DEVAM EDECEK

Kampanyaya ilk destek veren STK’larin basinda gelen MÜSIAD Baskani Ahmet Karakol ise, “Belediyemizin baslatmis oldugu kampanyayi duyar duymaz yönetim kurulu üyeleri ile küçük bir toplanti yaptik ve destek olmak için çalismalara basladik. Belediyemizin kampanyasina dernek olarak destek vermekten dolayi mutluyuz

. Destegimiz devam edecek” diye konustu. Belediyemiz öncülügünde baslatilan "Afyon Için Vefa Vakti” kampanyasina AFSIAD ve MÜSIAD’in yani sira Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odasi (ATSO), Afyonkarahisar Ticaret Borsasi (ATB), Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlari Odalari Birligi (ESOB), Tüm Sanayici ve Is Adamlari Dernegi (TÜMSIAD) destek verdi. Kampanya Afyonkarahisar Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi’nin (SYDV) isbirligi ile gerçeklesiyor.


Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °