Büyük Taarruz Bisiklet Grubundan Nezaket Ziyaretleri

BÜYÜK TAARRUZ BISIKLET GRUBUNDAN NEZAKET ZIYARETLERI

Gündem 9.07.2020 09:26:36 0
Büyük Taarruz Bisiklet Grubundan Nezaket Ziyaretleri

 

Büyük Taarruz Bisiklet Turunu düzenleyen Türkiye Emekli Subaylar Dernegi ikinci baskani Albay Hüsnü Simsek,Bisiklet turu organizasyon baskani Osman Kutlu ve Bisikletçi Mustafa Türk yetkili makamlara nezaket ziyaretinde bulundu.
Her yil ülkemizin birçok yerinden gelip Afyonkarahisar’da toplanan pedalsörler 26 Agustos’ta Kocatepe’den aldiklari sanli bayragimizi dokuz eylül de Izmir de valiye teslim ediyorlar. 
Iimizde bulunduklari süre içerisinde ilk ziyareti 
Vali Yardimcisi Mehmet Boztepe ile baslayan heyet burada yapacaklari bisiklet turu hakkinda genis bir bilgi aktardilar.

Daha sonra Afyonkarahisar Belediye Baskani nezdinde Sosyal Kültür Daire Baskani Ihsan Akar’i ziyareti ederek kendilerine gösterilen desteklerinden dolayi tesekkür ederek Büyük Taarruza yakisan bir bir tur olacagini bunda da en büyük payin Afyonkarahisar’da oldugunu söyledi.
TESUD ikinci baskani Hüsnü Simsek ve beraberindeki heyet son olarak ilimizde Garnizon Komutani  Tuggeneral Dr Osman Alp beyi ziyaret ettiler.

Burada Tuggeneral Alp’a Kocatepe’den baslayan böylesine önemli savas’ta askerlerimizin savasarak geçtikleri yollari onlarin anisina bisikletlerle geçerek onlari andiklari ve mezarlari basinda dualarini okuduklari ve bundan büyük haz aldiklarini, kendilerine  gösterilen ilgiden dolayi herkese tesekkür ettiklerini dile getirdiler.

Tuggeneral Osman Alp bu anlamda her zaman bisiklet grubunun yaninda olduklarini ve yakindan takip edecegini belirtti.
TESUD Bisiklet grubu baskani Osman Kutlu bize yaptigi özel açiklamada her yil Afyonkarahisar’da baslattiklari turlarinin 2020 kutlamalarinin Ankara Anitkabir’den baslayip,

Polatli, Aksehir, Suhut, Kocatepe, Afyonkarahisar’dan sonra yine savaslarin yapildigi yerleri geçerek 9 eylül’de Izmir’de bitecegini söyledi.


Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °