Baskan Zeybekten Atso Esob Ve Söz Marketlere Tesekkür

Gündem 9.07.2020 12:38:37 0
Baskan Zeybekten Atso Esob Ve Söz Marketlere Tesekkür

 Belediye Baskani Mehmet Zeybek, pandemi sürecinde “Afyon Için Vefa Vakti” kampanyasina destek veren Afyonkarahisar Ticaret Sanayi Odasi, Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Odalari Birligi (ESOB) ve Söz Marketleri ziyaret etti.

Afyonkarahisar Ticaret Sanayi Odasi Baskani Hüsnü Serteser ve ATSO Meclis Baskani  Mehmet Sitki Merdivenci Beye ve yönetim kurulu üyelerine kampanyaya desteklerinden dolayi tesekkür eden Baskan Zeybek, “1 Nisan 2020 günü Belediyemizde bir araya gelerek “Afyon Için Vefa Vakti” için kampanyasina Afyonkarahisar Belediyesi, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odasi, Afyonkarahisar Ticaret Borsasi, Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlari Odalari Birligi, MÜSIAD, AFSIAD, TÜMSIAD, Afyonkarahisar Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi ve diger toplum örgütleri destek oldular” dedi.
 

 


  Hayirsever isadamlarimizin kampanya öncesi hedeflenen rakamdan fazlasini ortaya koyduklarini ifade eden Baskan Zeybek; “ Issiz kalan, dükkânlarini kapatmak zorunda olan küçük esnafimiz ve ihtiyaç sahiplerine bir nebze olsun yanlarinda oldugumuzu göstermek için ilk hedefte 10 Bin gida paketi toplayabilir miyiz? diye yola çikmistik

. Sag olsun Afyonkarahisarli ticaret erbabi olan hemsehrilerimiz isadamlarimiz bizim kampanyamizi duyar duymaz destek verdiler. Ilk ayimizda 10 Bin paketin üstünde bir rakama geçmistik.

Afyonkarahisar’imizin tüm mahalle ve sokaklarinda ulasmadigimiz kimse kalmadi.

2 fasil halinde gida paketlerimizi dagitimi yapildi.

Elimizde az miktarda gida paketi bulunuyor.

Yaklasan Kurban Bayrami öncesi ihtiyaç sahiplerine bu paketlerimizi dagitacagiz” dedi.  
 

“HAYIR SAHIPLERI ILE IHTIYAÇ SAHIPLERINI BIRARAYA GETIRDIK”


Gida paketlerinin Belediyemiz Yardim Hizmetleri Birimi tarafindan dagitildigini söyleyen Baskan Zeybek, “Afyonkarahisar Belediyesi olarak bizler organizasyon kismini yaparak, hayir sahipleri ile ihtiyaç sahiplerini bir araya getirdik.

Belediyemizin Yardim Islerindeki ekip arkadaslarimiz gida paketini gerçek ihtiyaç sahiplerine ulastirdilar.

Bizi yalniz birakmayan ATSO yönetimine bize destek veren önümüzü açan ilimizin önde gelen is adamlarina kampanyaya maddi manevi desteklerinden dolayi tesekkür ederim.

Bizde kampanyamiza destek veren kurum kurulus ve is adamlarimiza yerlerine giderek tesekkür belgesini takdim ediyoruz. Yapmis oldugu hayir ve hasenatlar karsiligini daha fazlasini alacaklardir” dedi.

"HEDEFIMIZIN ÜZERINE ÇIKTIK

 Ziyaretten duydugu memnuniyeti ifade eden ATSO Baskani Hüsnü Serteser ise “Bu anlamli ziyaretten dolayi Afyonkarahisar Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek’e çok tesekkür ediyorum.

Pandemi sürecinin baslamasi ile birlikte Belediye Baskanimiz beni aradi. Baska bir ilin yapmis oldugu kampanyanin degisik bir örnegini Afyonkarahisar’da yapmak istedigini bizlere iletmisti.

Bizde ATSO olarak memnuiyetle yapabilecegimizi ilettik.

Afyonkarahisar Belediyesi baskanliginda toplandik.

Kampanyayi biraz daha fazla genislettik

. Ilimizin önde gelen sivil toplum kuruluslari ile birlikte Belediyemizde bir toplanti yaptik.

Ilk toplantimizda tüm STK’lar katilmayi kabul ettiler. Eski Valimiz Mustafa Tutulmaz “Afyon Için Vefa Vakti” olarak belirledi. Sonucunda ilk hedefte 10 Bin tane gida paketi olarak düsünmüstük.

Ama görüyoruz ki hedefimizin üstünde bir rakam çikti. Afyonkarahisar Ticaret Sanayi Odasi olarak bu anlamli organizasyona bin paketle destek olduk.

  Böyle güzel, hayirli kutsal bir organizasyonu tamamlamis olduk. 

Destek veren tüm is adamlarimiza ihtiyaç sahibi olan hemserilerimize gida palet gönderen Belediyemize de tesekkür ederiz” dedi.

BASKANIMIZ ÖNCÜLÜK ETTI
ATSO Meclis Baskani Mehmet Sitki Merdivenci ise birlik ve beraberlik içerisinde kampanyaya destek olmaktan büyük mutluluk duyduklarini söyleyerek kampanyaya öncülük eden Belediye Baskani Mehmet Zeybek’e tesekkür etti.

 Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Odalari Birlik Baskani Abdulkadir Konak ve Söz Marketleri Ortaklarindan Ali Riza Gürakar ve Mehmet Siper ise kampanyaya destek olmaktan büyük mutluluk duyduklarini ifade ederek Belediye Baskani Mehmet Zeybek’e tesekkür ettiler.


Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °