Fertilifetüp Bebek Hastanesi Ile Ataturk Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Ortak Protokol Imzaladi.

FERTILIFE TÜP BEBEK HASTANESI ILE ATATÜRK MESLEKI VE TEKNIK ANADOLU LISESI ORTAK PROTOKOL IMZALADI.

Gündem 18.07.2020 13:14:59 0
Fertilifetüp Bebek Hastanesi Ile Ataturk Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Ortak Protokol Imzaladi.

Fertilife Yönetim Kurulu Baskani Opr.Dr. Fatih ÖGÜÇ Protokolle ilgili Afyon haberturk ve Ege tv Mikrofonlarina su aciklamalarda Bulundu.

Öncelikle çok degerli basin mensubu arkadaslara hosgeldiniz diyorum. 
Geçtigimiz gün yasadigimiz milli birlik ve demokrasi bayramimizi ve 15 temmuz'u güce sehitlerimizi gazilerimizi anarak sehitlerimize rahmet Gazilerimize saglik diyerek tekrar hatirlatiyorum.

Fertillife saglik grubu olarak çok degerli Afyonkarahisar Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdürü Sayin Ömer Peker hocamizin tesrifleri ile kendilerinin okullariyla fertillife saglik grubu olarak yapacagimiz bir projeden bahsetme amaciyla buradayiz. 
Bu proje ile birlikte iki kurum arasinda yapay zeka ve derin ögrenme tabanli saglik teknisyenligi atölyesi projesinin Insallah hayata geçiriyoruz.
Bu proje ile bu degerli ögrencilerimiz bu degerli beyinlerimiz gelecekte yüksek teknolojinin saglik sektöründeki en yüksek teknolojinin uygulandigi hastanemizde insallah Bu proje ile ilgili çalismalarini yapacaklar biz de onlara feyiz verip Isik tutmaktan büyük bir mutluluk duyacagiz.
Böyle bir projeyi hayata geçirmeyi düsündükleri bize getirdikleri ve birlikte çalistiklari için çok degerli müdürümüz Ömer Peker hocamiza saygi ve hürmetlerimi arz ederim.

Insallah ülkemiz ve gelecek nesiller için iyi bir proje olur protokol kapsaminda ilk etapta 75 ögrenci ile baslanacak ama her ögrencimiz bu Egitim'den geçecek simdi Tabi insan sagligi tüm bilim ve teknoloji unsurlarinin hizmet verdigi en önemli sektördür. Türkiye'de ve dünyada insan sagligi ile ilgili kurumlarin kullanmis oldugu teknolojiler dünyanin en büyük teknolojileri olmak zorunda bizde ülke olarak dünyada 12. en büyük ekonomiye sahibiz ve çok gelismis çok yüksek teknolojiye sahip çok iyi bir egitim düzenine sahip saglikçilardan olusan büyük bir saglik ordumuz var bu son kovit krizi ile birlikte ne kadar iyi bir saglik sistemimiz oldugu zaten ispatlandi bunu bugüne getiren çok degerli devlet büyüklerimize buradan saygi ve hürmetlerimi zi basta

Cumhurbaskanimiz olmak üzere iletmek istiyorum sayin saglik bakanimizin bu süreçte yapmis oldugu büyük ve basarili hizmetlerden dolayi kendilerine saygilarimi arz etmek istiyorum.

Bizler de bu Yüksek Teknoloji egitimi almis son derece düzgün çalisan sagliktaki etik kurallari uygulayan çok degerli çalisanlarimizla birlikte ülkemize hizmet vermekten büyük gurur duyuyoruz iz saglik kurulu olarak özellikle üreme sagligi ve teknolojilerinde biliyorsunuz.

Yüksek Teknoloji kullanarak halkimiza ve ülkemize ve ayni zamanda Yurtdisindan gelen hastalarimiza tüp bebek tedavileri basta olmak üzere bu hizmetleri büyük bir güvenle veriyoruz su anda bir örnek vereyim.

Su anda laboratuvarimiz da yaklasik degeri 180 bin euro olan ve dünyada yaklasik 10-12 tane ama Türkiye'de 2 tane bulunan bir cihazimizi bir hafta önce ayarlari ile beraber kurduk .

Afyonkarahisar halkimiza ilimize bölgeye hizmet verir hale getirdik ve faaliyete soktuk.

Bunlar büyük emekler hepimizin basarilari Insallah alttan gelen yetisen ögrencilerimizle yeni teknolojilerin Ülkemizin milli ve yerli
Teknoloji lerimizin gelistirilmesi ile çok daha saglikli güzel hizmetleri bu genç arkadaslarimizin beyinleri ile verecegiz yine biliyorsunuz bizim bir diger projemiz protex hayvan üreme sagligi ile ilgili olarak.

Sperm ovul ve emri üretim tesisi bu konu ile ilgili olarak çok yüksek düzeyde saglikli ve teknik çalismalarimiz devam ediyor insallah Ziraat Bankasi ile yaptigimiz destekleri destekler görüsmeler sayesinde ve devletimizin destekleriyle Afyon'da fertillife saglik kurumu Eskisehir'deki yatirimlari ile ülke ekonomisine desteklerini daha da arttirarak devam ettirecektir.

Sayin müdürümüz ile Yaptigimiz bu antlasma imzalayacagiz.
Insallah faaliyete getirecegiz devletimize milletimize Vatanimiza hayirli olsun Diyerek sözlerini Tamamladi.


Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °