Silahli Saldirida Agir Yaralanan Genç Kiz 1 Aydir Verdigi Yasam Savasini Kaybetti

Silahli saldirida agir yaralanan genç kiz 1 aydir verdigi yasam savasini kaybetti

Gündem 19.07.2020 20:06:44 0
Silahli Saldirida Agir Yaralanan Genç Kiz 1 Aydir Verdigi Yasam Savasini Kaybetti

Kütahya’nin Gediz ilçesi Yenikent beldesinde 21 Haziran’da ailesine yönelik düzenlenen silahli saldirida agir yaralanan genç kiz, yaklasik 1 aydir tedavi gördügü hastanede hayatini kaybetti.
21 Haziran’da Ismail Yigiter'in kullandigi içinde esi Hatice ve kizi Hamide Yigiter'in bulundugu 43 LG 339 plakali otomobile, Gediz-Usak karayolu Yenikent Kavsagi'nda 5 kisi tarafindan silahlarla çapraz ates açilmisti.

Ismail Yigiter olay yerinde hayatini kaybederken, kizi Hamide Yigiter agir yaralanmisti. Hatice Yigiter’in ise tedavisi tamamlanarak taburcu edilmisti.

Olayi gerçeklestiren I.M., I.M., R.G., E.M. ve B.G. olaydan sonra jandarma tarafindan yakalanarak hakim karsisina çikarilmis ve tutuklanarak cezaevine gönderilmislerdi.
Kütahya Saglik Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Egitim ve Arastirma Hastanesinde yaklasik 1 aydir tedavisi süren Hamide Yigiter, verdigi yasam savasini kaybetti.

Hamide Yigiter’in cenazesi otopsi için Bursa Adli Tip Kurumuna gönderildi. Genç kizin cenazesinin Usak’ta topraga verilecegi ögrenildi


Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °