Sezen Ve Yurdunusevenden Taziye Ve Geçmis Olsun Ziyareti

SEZEN VE YURDUNUSEVEN’DEN TAZIYE VE GEÇMIS OLSUN ZIYARETI

Gündem 21.07.2020 10:13:51 0
Sezen Ve Yurdunusevenden  Taziye Ve Geçmis Olsun Ziyareti

AK Parti Afyonkarahisar Il Baskani Hüseyin Sezen ve milletvekili Ibrahim Yurdunuseven Ihsaniye ilçesine bagli Kayihan beldesinde taziye ve geçmis olsun ziyaretlerinde bulundu.

Ziyarette geçtigimiz hafta oglu trafik kazasinda yaralanan Ali Özdemir isimli vatandas “Dünyada hiçbir devlet sizin yaptiginizi yapamiyor. Allah razi olsun” dedi.

Yurdunuseven ise “Dünyanin en iyi saglik sistemi Türkiye’de” dedi. Sezen de konusmasinda “Türkiye pandemi sürecinde basarili bir kriz yönetimi sergilemistir” ifadelerine yer verdi.

 

AK Parti Afyonkarahisar Il Baskani Hüseyin Sezen ve milletvekili Ibrahim Yurdunuseven, geçtigimiz haftalarda Ihsaniye ilçesine bagli Kayihan beldesinde çesitli nedenlerden dolayi hayatini kaybeden ve yaralanan vatandaslarin ailelerine taziye ve geçmis olsun ziyaretlerinde bulundu.

Sezen ve Yurdunuseven’e AK Parti Ilçe Baskani Tecelli Könül, Kayihan Belde Baskani Ali Özdemir ve IGM Ihsaniye üyeleri, Nurettin Demir, Irfan Seçen ve partililer eslik etti.

 

“1984 yilina gözümün kontrolü için 5 bilezik harcadim”

 

Afyonkarahisar çevre yolunda geçirdigi trafik kazasinda agir yaralanan ve tedavisi devam eden Hidir Sah Özdemir’in babasi Ali Özdemir saglik sisteminde duydugu memnuniyeti dile getirerek,

Yurdunuseven ve Sezen’e tesekkür etti. Özdemir, “1984 yilinda göz kontrolünü yaptirirken esimin bes tane besi birlik gitti ben öyle muayene oldum geldim. Benim gelinim Ankara’da TOBB hastanesinde ameliyat oldu geldi.

Internetten randevu aliyor, muayenesini ameliyatini oluyor geliyor. Nerede bu mutluluk? Dünya devleti vallahi sizin yaptiginiz yaparsa Allah beni kabre kabul etmesin. Dünya devletleri yapamaz sizin yaptiginizi. Sagliktan ötesi var mi?” dedi.

 

“Insallah agir yarali kardesimiz de sagligina kavusur”

 

Burada konusan Sezen, “Türkiye’de saglik sistemi çökmüsken yeni bir sistemle saha kalkti. Insallah bu vesileyle agir yarali olan kardesim de tedavisi olumlu yanit verir ve ümit ediyoruz hayata tutunur.

Türkiye pandemi sürecinde basarili bir kriz yönetimi sergilemistir. Bunu da saglik sisteminin saglam temeller üzerinde oturmasi ile basarmistir.

Avrupa küresel salginla mücadelede herkesçe malum olan çok kötü sinavlar verdi.

Sadece Avrupa degil ABD de benzer bir tablo var. Biz AK Parti olarak halkimiza ‘insani yasat ki devlet yasasin’ düsturu ile bakiyoruz.

Yarali kardesimize acil sifalar diler, hayatini kaybedenlere de Allah’tan rahmet dilerim” dedi.

 

“Dünyanin en iyi saglik sistemi Türkiye’de”

 

Yurdunuseven ise konusmasinda, “Ali amcamizin geçmise yönelik hatirlatmalarini hepimiz bire bir yasadik. Bugün ise karsimizda dünyanin en iyi saglik sisteminin tablosu var.

Çünkü saglik göstergelerinin iyilesmistir. Bunu da uluslararasi kuruluslar tescillemistir.

Türkiye olarak çocuk ölüm hizini en yüksek seviyede düsüren en basarili ülke olma özelligini tasiyoruz.

Bu konuda dünyada nüfus büyüklügü açisindan ilk siradayiz. Saglik sistemlerinin çöktügü bir dönemde,

Türkiye olarak dünyaya örnek bir basari sergiliyoruz. Bugün pandemi sürecinde ülkemiz Dünya Saglik Örgütü’nün önerdigi algoritmalari degil, kendi gelistirdigimiz yöntemlerle basari sagladik.

Bu basari hikayesi de meyvelerini insallah salgin ortadan kalktiginda verecektir. Bu vesileyle hayatini kaybedenlere Allah’tan rahmet, yarali kardesimize de acil sifalar dilerim” ifadelerine yer verdi.

 

Sahin ve Könül’e ziyaret

 

Kayihan Belediye Baskani Ömer Sahin’i de ziyaret eden heyet taziyelerini ve geçmis olsun dileklerini iletti

. Heyet son olarak AK Parti Ihsaniye Ilçe Baskani Tecelli Könül’ü ve teskilat üyelerini de ziyaret etti.

 

Kayihan’da bir haftada çok sayida vaka yasandi

 

Afyonkarahisar çevre yolunda trafik kazasi geçiren Hidir Sah Özdemir agir yaralanmis, ayni beldede yasayan Ahmet Lafçi’nin 8 yasindaki oglu Berkay Lafçi ve Murat Dede’nin çocugu 7 yasindaki Veli Batuhan Lafçi bogularak hayatlarini kaybetmisti.

Ayni hafta beldede yasayan Battal Karabulut’un oglu 12 yasindaki Ahmet Karabulut da traktörden düserek hayatini kaybetmisti


Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °