Milletvekili Taytakin, Mhpli Belediyelere Destegi Sürüyor

Baskan Çelebi’den Milletvekili Taytak’a tesekkür

Gündem 23.07.2020 14:27:27 0
Milletvekili Taytakin, Mhpli Belediyelere Destegi Sürüyor

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’in MHP’li belediyelere destegi devam ediyor. Milletvekili Taytak, Kiliçarslan Belediyesine altyapi da kullanilmak üzere malzeme desteginde bulundu.

Baskan Çelebi’de Milletvekili Taytak’a desteklerinden dolayi tesekkür etti.

 

MHP’li belediyelere araç ve ekipman desteginin yani sira altyapi da kullanilmak üzere malzeme desteginde bulunan

MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Kiliçarslan Belediyesine kanalizasyon, içme suyu borusu ve çöp konteyner desteginde bulundu.

Seçildigi günden bugüne kadar MHP’li belediyelerin tamamina araç ve ekipman desteginde bulunan Taytak, MHP’li belediye baskanlarinin istek ve taleplerini yerine getirerek, baskanlarin seçim öncesi halka vermis oldugu sözler de yerine gelmis oluyor.

 

Simdiye kadar beldeye vermis oldugu desteklerinden dolayi Milletvekili Mehmet Taytak’a tesekkür eden Kiliçarslan Belediye Baskani Halil Çelebi, “31 Mart yerel seçimlerden bugüne kadar Milletvekilimiz Mehmet Taytak Beyin destekleriyle kasaba da kisa bir süre içinde önemli bir degisim ve gelisim yasandi.

Halkimizin istek ve taleplerine öncelik vererek beldemizin sorunlarini çözüyoruz ve çözmeye devam ediyoruz. 7/24 vatandasimizin hizmetindeyiz. Altyapi çalismalari noktasinda malzeme eksiligimiz vardi.

Vekilimizden bu konuda talepte bulunmustuk. Sagolsun vekilimizde her konu da oldugu gibi bu konuda da bize önemli bir destek verdi.

Vekilimiz altyapi da kullanilmak üzere belediyemize kanalizasyon, içme suyu, su borulari ve çöp konteyner desteginde bulundu. Buradan kasaba halkimiz adina vekilimize tesekkür ediyorum” dedi.


Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °