Emirdag Osb Yatirima Doymuyor

Emirdag OSB yatirima doymuyor

Gündem 23.07.2020 14:42:50 0
Emirdag Osb Yatirima Doymuyor

Emirdag OSB yatirima doymuyor

Emirdag Organize Sanayi Bölgesi genisleme çalismalari devam ederken bir yandan da yatirimcilarin akinina ugruyor. Lojistik ve tesvikler bakimindan ilgi odagi olan bölgeye her geçen gün yeni yatirimcilarin talepleri artiyor.

 

Yatirimcilarin gözde yatirim noktasi haline gelen Emirdag Organize Sanayi Bölgesi yatirima doymuyor. Emirdag Belediye Baskani ve ayni zamanda Emirdag Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Baskani Serkan Koyuncu’nun girisimleri ve destekleriyle yatirimcilar Emirdag OSB’yi tercih ediyor. Yine Baskan Koyuncu’nun girisimleriyle bir firma daha yer tahsisi gerçeklestirdi.

 

50 kisi istihdam edilecek

Emirdag Belediye Baskani ve ayni zamanda Emirdag Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Baskani Serkan Koyuncu, Bölge Müdürü Oguzhan Samil Çil ve Kamulastirma Sorumlusu M. Serdar Lökçü, 50 kisilik istihdam saglayacak plastik sunta playwood üretimi yapacak olan ÖZAYTI Insaat ve Malz. Tar. Oto. Tur. Loj. Hizm. Ith. Ihr. San. Tic. Limited Sirketi yetkilisi Mustafa Ayti ile yer tahsisi konusunda anlasti. Kisa süre içerisinde insaata baslayacak olan firma ilk etap da 50 personel istihdam edecek. Ileride bu sayinin artarak devam edecegini belirtti.


Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °