23. Dogum Günü Partisine Harcayacagi Parayla 250 Çocugu Sevindirdi

Dogum günü partisi yapmak isteyen genç kadin bakin ne yapti?

Gündem 23.07.2020 17:33:49 0
23. Dogum Günü Partisine Harcayacagi Parayla 250 Çocugu Sevindirdi

Afyonkarahisar’in Suhut ilçesinde 23. dogum gününü kutlamak isteyen genç bir kadin partiye harcayacagi parayi bagis yapti. Yapilan bagisla ilçede mevsimlik isçi olarak ilçeye gelen ailelerin 250 çocuguna oyuncak, ayakkabi ve kitap hediye edildi.
Suhut Gönüllüleri Platformu ve Dosteli Yardimlasma Dernegi Suhut ilçesine her sezon mevsimlik isçi olarak gelen ailelerin 250 çocuguna Kurban Bayrami öncesinde çesitli hediyeler vermeye devam ediyor.

Istanbul’da yasayan Rukiye Kalender (23) isimli genç kadin dogum güne harcayacagi parti masrafini Suhut Gönüllüleri Platformu ve Dosteli Yardimlasma Dernegi’ne bagisladi.

Dernekte bagis ile ilçede mevsimlik isçi olarak çalisan ailelerin yaklasik 250 çocuguna oyuncak, ayakkabi ve kitap hediye etti.
Suhut gönüllüleri ekibini karsilayan ihtiyaç sahibi çocuklar hediyeler karsisinda duygu dolu anlar yasarken ayrica sevinçleri de görülmeye degerdi.

“Örnek teskil etsin alternatif teskil etsin diye bu etkinligimizi yapiyoruz”
Suhut Gönüllüleri Platformunun Kurucusu Barbaros Kilinçkaya, yapilan bagisin çok anlamli oldugunu ve sosyal paylasim anslaminda örnek teskil ettigini kaydederek, “Istanbul'dan Rukiye kardesimizin dogum gününü kutlamak adina olusan bütçeyi buradaki mevsimlik isçi çadirlarinda bulunan çocuklarimizi sevindirmek adina harcadik.

Rukiye kardesimizin dogum günü kutlu olsun diyoruz.

Klise dogum günlerine örnek teskil etsin alternatif teskil etsin diye bu etkinligimizi yapiyoruz.

Pastalarla çiçeklerle hediyelerle degil bu sekilde çocuklarimizi sevindirerek dogum günü kutlamalarini tercih ediyoruz. Emegi geçen tüm gönüllülere, Dosteli Yardimlasma Dernegi ve tüm bagisçilarimiza tesekkür ediyoruz.

Bir sonraki etkinligimizde bulusmak dilegiyle çok sag olun'' dedi.

Bize hediyeler için bir bagis yaptilar”
Suhut Gönüllüleri üyesi Çigdem Altas ise güzel bir dogum günü projesine imza attiklarini kaydederek sunlari söyledi:
“Bana bir arkadasim Istanbul'dan rica etti daha önce sosyal medyada örnek paylasimlarimizdan görerek ben de bunu kirmayacagimizi söyledim.

Onlar da bize bir bütçe gönderdiler.

Bütçe ile çocuklara yiyecek ve hediyeleri aldik. Ayrica bu pankart ile arkadasimizin dogum gününü kutladik.'' dedi.


Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °