Ayasofya Camii Için Helva Dagitildi

MAHALLE SAKINLERININ TALEPLERINI DINLETI

Gündem 25.07.2020 13:17:38 0
Ayasofya Camii Için Helva Dagitildi

AYASOFYA CAMII IÇIN HELVA DAGITILDI

       Ayasofya Camii’nin 86 yil sonra ibadete açilmasi nedeniyle belediyemiz tarafindan Ertugrul Gazi, Imaret ve Mevlevi (Türbe) Camilerinde helva dagitildi.

      Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek, Cuma namazini Esrefpasa mahallesindeki Ertugrul Gazi Caminde kildi. Baskan Zeybek beraberindeki Belediye Baskani Yardimcisi Süleyman Karakus, AK Parti Il Baskani Av. Hüseyin Sezen ve Merkez Ilçe Baskani Ziya Coskun Karadeniz ile birlikte Cuma namazi çikisinda Ayasofya Camii’nin 86 yil sonra yeniden ibadete açilmasi nedeniyle helva dagitti. 86 yillik hasretin sona erdigini ifade eden Baskani Zeybek, “Ayasofya Camisinin tekrar ibadete açilmasi bizleri çok mutlu etti.

Belediye olarak bizlerde Imaret, Türbe ve Ertugrul Gazi camilerimizde helva dagitildi” dedi.

MAHALLE SAKINLERININ TALEPLERINI DINLETI

     Cuma namazinin ardindan Baskan Zeybek ve beraberindeki heyet Esrefpasa mahalle muhtari Ramazan Dogankaya ile birlikte esnaflari ziyaret etti.

Vatandaslarin istek ve taleplerini dinleyen Baskan Zeybek, “Milletimizle gönül köprülerini kurmaya ve mütevazi bir yaklasimla Belediyecilik anlayisini sürdürmeye hiz kesmeden devam ediyoruz. Mahalle muhtarimizla sürekli istisare ediyoruz” dedi.


Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °