Tüm Islam Aleminin Kurban Bayramini Canigönülden Kutluyorum.

Tüm islam aleminin Kurban Bayrami'ni canigönülden kutluyorum.

Gündem 29.07.2020 14:56:36 0
Tüm Islam Aleminin Kurban Bayramini Canigönülden Kutluyorum.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ibrahim Yurdunuseven, Kurban Bayrami dolayisiyla bir mesaj yayimladi. Yurdunuseven mesajinda

"Sevgi, saygi, birlik ve beraberligimizin pekistigi, insani insan yapan degerlerin yogun olarak yasandigi günlerden olan mübarek Kurban Bayraminizi gönülden kutluyorum"dedi.


   "Trafik ve sosyal mesafe kurallarina son derece riayet etmeliyiz."

  Her bayram trafik kazalarinda yasanan artisa ve koronavirüs salginina da mesajinda yer veren Yurdunuseven; "Her bayram yasanan kazalarin neden oldugu can kayiplari tüm milletimizi derinden üzmektedir.

Bayram ziyareti için yola çikan tüm kardeslerimden, trafik kurallarina riayet etmelerini, dikkatli sekilde araç kullanmalarini rica ediyorum."dedi. Mesajinda koronavirüs salginiyla ilgilide vurgu yapan Yurdunuseven; "

Tüm dünyayi derinden sarsan koronavirüs salgini her ne kadar etkisini azaltmis görünsede, risk devam ediyor.

Bu yüzden sürekli vurgu yaptigimiz sosyal mesafe, maske ve temizlik gibi altin kurallara, Kurban Bayrami'nda da son derece özen göstermeli, mümkün oldugunca toplu sekilde bulunmamaliyiz."dedi.

 "Toplumsal yasamimizin önemli günlerinden olan,birlik ve beraberligi, sevgiyi, saygiyi ve hosgörüyü simgeleyen, Kurban Bayrami'na birkez daha ulasmanin mutlulugunu ve huzurunu yasadigimiz bugünlerin degerini iyi bilmeliyiz. Koronavirüs nedeniyle önceki bayramlarda oldugu gibi bir araya gelemesekte yardimlasmanin, dayanismanin ve paylasmanin ne demek oldugunu milletimiz çok iyi bilmektedir

. Dikkat edilmesi gereken kurallara riayet ederek büyüklerimizin halini hatrini sormayi, küçüklerimizi sevindirmeyi de unutmamaliyiz.

    Asirlardir millet olarak bizleri birbirimize daha çok baglayan, milli ve dini duygularimizin, gelenek ve göreneklermizin kuvvetlenmesine vesile olan bu günler, bir gönül kazanma seferberligi gibidir.

Bu güzel bayram günlerinde her daim saygiyla yâd ettigimiz Sehit ve Gazi ailelerini, yasli, engelli, muhtaç ve kimsesiz vatandaslarimizi unutmayacak, bayramin ruhuna, amacina uygun sekilde kutlamak adina; çevremizdeki bir kimsesizin, bir yaslinin, vatan için evladini topraga vermis bir sehit ailesinin veya öksüz bir çocugun yüzündeki tebessüme vesile olmak için çabalayacagiz.

   Bu duygularla, basta Ülkemiz olmak üzere tüm islam aleminin Kurban Bayramini kutluyor, hayir ve güzelliklere vesile olmasini diliyorum.” dedi.


Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °