Dondurulmus Patatesin Lideri Emirdag Osbdir

Dondurulmus Patatesin Lideri Emirdag OSB’dir

Gündem 7.08.2020 10:03:19 0
Dondurulmus Patatesin Lideri Emirdag Osbdir

Dondurulmus Patatesin Lideri Emirdag OSB’dir

Emirdag Kaymakami Osman Bilici’nin ilçedeki ziyaretleri devam ediyor. Kaymakam Bilici, Emirdag Belediye Baskani ve ayni zamanda Emirdag OSB Yönetim Kurulu Baskani olan Serkan Koyuncu ile birlikte OSB’de incelemelerde bulundu. Baskan Koyuncu, “Türkiye’deki dondurulmus patates üretiminin 85’i Emirdag OSB’den karsilanmaktadir. Türkiye’deki dondurulmus patatesin lideri Emirdag Organize Sanayi Bölgemizdir” dedi.

 

Emirdag Organize Sanayi Bölgesi’nde üretime devam eden ve insaatlari devam eden fabrikalarla ilgili bilgileri alarak, Emirdag OSB’yi yerinde inceleyen Kaymakam Osman Bilici’ye, Emirdag Belediye Baskani ve ayni zamanda Emirdag OSB Yönetim Kurulu Baskani olan Serkan Koyuncu, Emirdag OSB Müdürü Oguzhan Samil Çil ve Emirdag OSB Genisleme ve Kamulastirma Sorumlusu Mehmet Serdar Lökçü eslik etti.

 

Emirdag OSB’de incelemede bulundular

Emirdag Organize Sanayi Bölgesi hakkinda ayrintili bilgiler veren Emirdag Belediye Baskani Serkan Koyuncu, Emirdag OSB’ye yapilan yeni yer tahsisleri, yatirimlar, aritma tesisi ve dogalgaz hakkinda Emirdag Kaymakami Osman Bilici’ye bir brifing sundu. Heyet, Emirdag’da istihdam sayisina önemli katki saglayan dondurulmus meyve ve sebze isleyen fabrika ile kültür mantari üretimi yapan tesisi de ziyarette bulunarak üretim asamalarini yerinde inceleyerek, isletme sahiplerinden bilgiler aldilar. Heyet ayrica, Emirdag Organize Sanayi Bölgesinde istihdami ikiye katlayacak, genisleme ve kamulastirma çalismalari ile Türkiye'nin en büyük kapali alana sahip dondurulmus gida fabrikasi insaatinda incelemede bulundular.

 

“Bölgemizde parmakla gösteriliyoruz”

Ziyaret sonrasi açiklamada bulunan Emirdag Belediye Baskani Serkan Koyuncu, “Emirdag Organize Sanayi Bölgemiz birçok il ile yarisabilecek seviyede yatirimci çeken bir organize sanayi bölgesi oldu

. Nazar degmesin, bölgemizde parmakla gösteriliyoruz ve Emirdag’da yatirim yapmak isteyenler için yeni alanlar olusturmaya basladik.

Emirdag OSB’yi tüm büyük sehirlerin tam orta noktasinda olan ve mevcutta bulunan ve yapilmakta olan dondurulmus gida fabrikalari ile Türkiye’nin dondurulmus gidadaki en önemli yeri olmustur

. Birçok dondurulmus sebze ve meyvenin üretilmesinin yani sira Türkiye’deki dondurulmus patates üretiminin 85’i Emirdag OSB’den karsilanmaktadir. Türkiye’deki dondurulmus patatesin lideri Emirdag Organize Sanayi Bölgemizdir” dedi.

 

“Yatirimci firmalarin sonuna kadar arkasindayiz”

Emirdag Kaymakami Osman Bilici ise ziyaretle ilgili olarak; “Organize Sanayi Bölgesi sahasinda yol, alt yapi ve faaliyette bulunan bazi isletmeleri yerinde inceledik. Ilçemizin ve ülkemizin ekonomik yükünü omuzlarinda tasiyan bu bölgedeki tüm faaliyetler heyecan verici, istihdamin olusturulmasinda büyük

önem arz eden organize sanayi bölgesinin güçlendirilmesi ve daha fazla istihdam olusturulmasi noktasinda firmalara gerekli devlet ve kurum desteklerimizi sonuna kadar kullanacagiz” dedi.


Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °