Afyonkarahisar Il Genel Meclisi Agustos Ayi Toplantisini Yapacak.

Afyonkarahisar Il Genel Meclisi Agustos ayi toplantisini yapacak.

Gündem 7.08.2020 12:09:34 0
Afyonkarahisar Il Genel Meclisi Agustos Ayi Toplantisini Yapacak.

 

II Genel Meclisinin 2020 Yili Agustos Ayi Toplantisi 10 Agustos Pazartesi günü 10.30’da yapilacakolan Toplanti gündemi su sekildedir.

1 -  Tarimsal Hizmetleri Müdürlügü tarafindan projesi hazirlanan. Il Özel Idaresine tahsis edilecek olan arazi de yetistirilecek olan altin otu ve papatya bitkilerinin her türlü alet. donanim, fide ve tohum destegi saglanmasinda kullanilmak üzere ödenek aktarilmasi konusunun görüsülmesi.

2   2020 Mali Yili Bütçesi ile Suhut Ilçesi Hali Saha. Köy Konagi. Çevre Düzenleme ve Sosyal Tesis yapim isine ayrilan ödenegin. Anayurt ve Çobankaya Köylerine yapilmasi planlanan Sosyal Tesis Isi için yetersiz geldiginden dolayi. Tarimsal Hizmetler Makine Teçhizat Alimi Isi kaleminde bulunan 60.000.00 tl ödenegin, tahsis degisikligi yapilmasi konusunun görüsülmesi.

3.DSI 183. Sube Müdürlügünce insa edilmis olan Basmakçi Çigri, Çay Karamik, Dinar Çaglayan Göleti ve Sulama Tesisleri. Merkez Atiksu Tesisi Sulamasi. Sandikli Akin. Sandikli Ballik. Sandikli Ekinhisar Göleti ve Sulama Tesislerinin isletme, bakim, onarim sorumlulugunun devredilmesi konusunun görüsülmesi.

4.Il Özel Idaresi tarafindan Il Saglik Müdürlügüne bagli KADTEM (Koruyucu Agiz Dis Tarama Egitimi Merkezi) hizmetlerinde kullanilmak üzere satin alinan Renault marka Gezici Dis Tarama aracin. tüm sorumlulugu ilgili müdürlüge ait olmasi sartiyla, tahsis edilmesi konusunun görüsülmesi.

5.Ilimiz Ihsaniye Ilçesi Karacaahinet Belediyesinin kapanmasindan sonra 2014 yilinda Il Özel Idaresine devredilen 05-42093 nolu 2005 model Hidromek marka kazici yükleyicinin Karacaahmet Köy Muhtarligina devir edilmesi konusundaki komisyon raporlarinin görüsülmesi.

Evciler’de Uyusturucu Operasyonu
Evciler’de Uyusturucu Operasyonu
6.Ilimiz Merkez Karaman Mahallesinde bulunan. mülkiyeti Il Özel Idaresine ait olan. 361 ada 5 parsel numarali. 1.357.50 yüzölçümlü tasinmaz. üzerinde yer alan Özel Idare Is Merkezi Zemin katta bulunan 168.42 yüzölçümlü asma katli. 19 bagimsiz bölüm numarali isyerinin, kiraya verilmesi konusundaki komisyon raporlarinin görüsülmesi.

Ilimiz Ihsaniye Ilçesine bagli Osmanköy Köyünde yer alan, tapusunda Çatal Höyük Mevkii. 136 ada, 16 parsel numarasi ile kayitli mülkiyeti Yusuf ERBAS ve Ahmet GENELIOGLU’na ait. 30.156.00 m2’lik tasinmaz üzerinde “Turizm ve Ticaret Alani” olarak hazirlanan imar plani ve eklerinin onaylanmasi konusundaki komisyon raporunun görüsülmesi.
8.Ilimiz Emirdag Ilçesine bagli Sigracik Köyünde yeni yerlesim yerlerine su ve kanalizasyon hatti çekilmesi konusundaki komisyon raporlarinin görüsülmesi.

Ilimiz Bayat Ilçesine bagli Derbent Köyünde yer alan. tapusunda Çakmakli Mevkii. 215 ada. 4 parsel numarasi ile kayitli, mülkiyeti Maliye Hazinesine ait. 47.836.82 m2 lik tasinmazin 10.000,00 lik kismi üzerinde “Yenilenebilir Enerji Kaynaklarina Dayali Ürelim Tesis Alani” amaçli olarak hazirlanan imar plani ve eklerinin onaylanmasi konusundaki komisyon raporunun görüsülmesi.
Ilimiz Dinar Ilçesine bagli Doganli Köyünde yer alan. tapusunda 1140 parsel numarasi ile kayitli, tasinmaz üzerinde mevcut imar planinda bulunan 10.00 metre genisligindeki araç yolunun kadastro durumuna uygun hale getirilmek amaciyla kaydirilmasi amaçli olarak hazirlanan. imar plani degisikligi ve eklerinin onaylanmasi konusundaki komisyon raporunun görüsülmesi.
Ilimiz Iscehisar Ilçesine bagli Karakaya Köyü Kavruklar Mahallesindeki ana yola menfez yapilmasi konusundaki komisyon raporlarinin görüsülmesi.
Ilimiz Ihsaniye Ilçesine bagli 
Basirlar. 
Yesilyayla
Eynihan
Kuzviran
Eskiegmir 
Kiyir 
Bozhüyük.
Ablak
Yukaritandir
Üçlerkayasi
Bayramaliler Köylerinin arazi; yollarinin greyderle bakim ve onarimin yapilmasi konusundaki komisyon raporlarinin görüsülmesi.
Ilimiz Merkeze bagli Degirmenayvali Köyünde bulunan Ilkokul binasinin duvarlarina siva yapilmasi konusundaki komisyon raporlarinin görüsülmesi.
Ilimiz Basmakçi Ilçesine bagli Yaka Köyüne çok amaçli kapali alan insaati yapim isinde kullanilmasi için.
Lavanta Projesi için ayrilan ve emanet hesabinda bulunan ödenegin.
tahsis degisikliginin yapilmasi konusundaki komisyon raporlarinin görüsülmesi.
2020 Yili vatinin programinda bulunan.
Hocalar Ilçesi Okullara spor malzemeleri alim kaleminde bulunan ödenegin. Hocalar Köylere Hizmet Götürme Birligine aktarilmasi konusundaki komisyon raporlarinin görüsülmesi.
16.Ilimiz Merkeze Ilçeye bagli Anitkaya Ilkögretim Okul bahçesine parke tasi dösenmesi konusundaki komisyon raporlarinin görüsülmesi

ilimiz Emirdag Ilçesine bagli Hamzahacili Köyü içme suyu kuyusu çökmüs ve su kalmadigindan dolayi. acilen içme suyu kuyusu açilmasi konusundaki komisyon raporlarinin görüsülmesi.
Ilimiz Emirdag ilçesine bagli Karaagaç Köyünde yeni sosyal ve kültürel alanlara ihtiyaç olusturmayacak sekilde insaat nizaminin yeniden düzenlenmesi konusundaki komisyon raporlarinin görüsülmesi.
ilimiz Sinanpasa Ilçesine bagli Kayadibi Köyünde Koruma Amaçli Imar Plani olarak. Kültür ve Turizm Bakanligi tarafindan yapilan imar planlarinda 2070, 2071. 2072. 2073 ve 2149 parsellerinden yesil alanin kaldirilarak bitisigindeki tescil harici alanlara kaydirilmak üzere yeniden düzenlenmesi konusundaki komisyon raporlarinin görüsülmesi.
20.Ihtisas Komisyonlarindan gelecek olan raporlarin görüsülmesi.

Il Genel Meclis Üyelerinin Baskanliga sunacagi önergelerin. ilgili komisyonlara havalesi.
Il Özel Idaresi Kanununun 12. Maddesi geregince. gelecek ay Il Genel saatinin belirlenmesi ve kapanis


Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °