Vali Gökmen Çiçek, Iscehisar Mermer Ihtisas Osb Mütesebbis Heyet Toplantisina Baskanlik Etti

Vali Gökmen Çiçek, Iscehisar Mermer Ihtisas OSB Mütesebbis Heyet Toplantisina Baskanlik Etti

Gündem 8.08.2020 18:49:53 0
Vali Gökmen Çiçek, Iscehisar Mermer Ihtisas Osb Mütesebbis Heyet Toplantisina Baskanlik Etti

 

Iscehisar Mermer Ihtisas Organize Sanayi Bölgesi Mütesebbis Heyet Toplantisi Iscehisar ilçesinde Vali Gökmen Çiçek’in baskanliginda yapildi.

Vali Gökmen Çiçek baskanliginda Iscehisar OSB’de yapilan toplantiya Iscehisar Kaymakam Ugur Kapar, Iscehisar Belediye Baskani Ahmet Sahin ve Mütesebbis Heyet Üyeleri katildi.

OSB’lerin Gelismesi Için Her türlü Destege Hazirim

Toplanin açilis konusmasini yapan Vali Gökmen Çiçek: “Ilçelerimizin kalkinmasi için lokomotifi konumunda olan Organize Sanayi Bölgelerimizin çalismalari isadamlarimizi, çalisanlari, ekonomiyi, kalkinmayi dogal olarak ilimizi ve ülkemizi etkilemektedir.
 Organize Sanayi Bölgemizi birbirlerinden ayirt etmiyoruz.
 OSB’lerin büyümesi, gelismesi üretime ve istihdama katki saglamasi ayni zamanda mütesebbis ve girisimcilere hitap edebilmesi için her türlü destege her zaman hazirim” dedi.

Genisleme Çalismalari Görüsüldü

Gündem maddelerinin görüsülmesiyle devam eden toplantida Afyonkarahisar OSB ve Iscehisar Mermer Ihtisas OSB’nin genisleme çalismalari da görüsüldü.
 150 hektar çalisma alani olan ve yüzde 90 doluluk oranina ulasan Iscehisar OSB’de ilave 278 hektar alan genisletme çalismalari devam ediyor. 
 Toplanti Vali Gökmen Çiçek ve beraberindekilerin karsilikli bilgi alisverisinde bulunmasiyla sona erdi


Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °