Vali Yardimcisi Nurullah Kaya, Emirdag Ilçesinde Bir Dizi Ziyaretlerde Bulundu.

Vali Yardimcisi Nurullah Kaya, Emirdag ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Gündem 12.08.2020 15:29:05 0
Vali Yardimcisi Nurullah Kaya, Emirdag Ilçesinde Bir Dizi Ziyaretlerde Bulundu.

Afyonkarahisar Vali Yardimcisi Nurullah Kaya, Emirdag ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Emirdag Belediye Baskani Serkan Koyuncu, Kaya’ya ilçe ve belediye çalismalari hakkinda bilgiler verdi.

 

Emirdag Belediye Baskani Serkan Koyuncu, Afyonkarahisar Vali Yardimcisi Nurullah Kaya ve Emirdag Kaymakami Osman Bilici’yi Emirdag Kültür Evinde agirladi. Emirdag Kültür Evi’ni tanitan Belediye Baskani Serkan Koyuncu’ya, Il Genel Meclis Üyesi Necati Sevik eslik etti. Emirdag Kültür Evi ziyareti ardindan Gökkiz Bayanlar Hamami, Kültür Merkezi ve Tiyatro Salonu olarak insaati devam eden binada da incelemelerde bulundular. Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’in talimatlariyla baslatilan “Kadin Kültür Evleri Projesi” alaninda incelemelerde bulundular.

Belediye Sosyal Tesisleri içerisinde tadilat ve restorasyon çalismalari devam eden insaat alaninda da incelemelerde bulunarak Baskan Koyuncu’dan bilgiler aldilar.

 

Vatandaslara maske dagittilar

Ilçe ziyaretlerine devam eden heyet vatandaslarla da bir araya geldiler. Ilçe de Sali Pazari olmasi münasebetiyle pazarda vatandaslarla sohbet ederek koronavirüs tedbirleri maske, sosyal mesafe ve hijyen konusunda hatirlatma yaparak maske dagittilar.

 

Emirdag sporuna ve gençligine müjde

Heyet daha sonra, ilçe stadyumunda incelemelerde bulunarak tribün yenileme ve genislemesi, yeni çim yapimi ve isiklandirma müjdesi verdi.

Belediye Baskani Serkan Koyuncu, “Gençlik ve Spor Bakanimiz Dr. Mehmet Muharrem Kasapoglu’na, AK Parti Il Baskanimiz Hüseyin Sezen'e, Milletvekillerimiz Prof. Dr. Veysel Eroglu, Ali Özkaya ve Ibrahim Yurdunuseven’e, Afyonkarahisar Valimiz Gökmen Çiçek’e ilçemiz adina yapilacak olan bu yenileme çalismalari için tesekkür ederim” dedi.


Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °