Chp Kurtulus Savasinin Atesinde Dogmustur

CHP KURTULUS SAVASININ ATESINDE DOGMUSTUR

Gündem 19.08.2020 19:53:10 0
Chp Kurtulus Savasinin Atesinde Dogmustur


Bugün tüm ilçe baskanlarimizla bir araya geldik. Birlikte genel bir degerlendirme yaptik. 

37.Olagan Kurultayimizi gerçeklestirdik. Biliyoruz ve inaniyoruz ki bu kurultay, CHP’nin muhalefetteki son kurultayi olacaktir. 
Kurultayda, Genel Baskanimiz Sayin Kemal Kiliçdaroglu, “Ikinci Yüzyila Çagri Beyannamesi” açikladi. Bu Beyannamenin altina tüm kurultay delegeleri imzasini atti. 
Laik Cumhuriyetimizin 2. Yüzyilina girerken açiklanan beyanname, CHP’nin iktidar yolundaki kararliliginin en önemli göstergesidir. 

18 yillik saray iktidari, ülkemizin sorunlarina çözüm üretemez  durumdadir. Tikanmistir. Hemen her gün sunni gündemler yaratarak, halka ragmen iktidarda kalma çabasini sürdürmektedir.  

Son yasanan Joe Biden hikayesi de bunlardan biridir. 
CHP savas meydanlarinda kurulmustur. Laik Türkiye Cumhuriyetinin kurtaricisi ve kurucu partisidir. 

Bagimsizlik bizim karakterimizdir.  Dolayisiyla bizim baris, demokrasi ve özgürlük mücadelemiz, hiçbir emperyal güce muhtaç degildir. Biz siyaseti okyanus ötesinin çikarlari için degil, milletimizin çikarlari için yapariz. 

Joe Biden’nin saray iktidarinin degirmenine su tasima çabasi da, iktidarin gidisine engel olamayacaktir. 

Biz, CHP Afyonkarahisar il ve ilçe örgütleri olarak, birlik ve bütünlük içerisinde, halkimizla beraber canla-basla çalisiyoruz. Hiç durmadan, yorulmadan çalismaya devam edecegiz. Yolumuz iktidar yoludur, yolumuz açik olsun. 
Yalçin Görgöz 
CHP Il Baskani


Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °