“Afyonkarahisara Ne Yapilsa Azdir”

HEYBEMIZ DOLU GELDIK.

Gündem 19.08.2020 20:11:51 0
“Afyonkarahisara Ne Yapilsa Azdir”

“AFYONKARAHISAR’A NE YAPILSA AZDIR”

 

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroglu, AK Parti Il Baskani Hüseyin Sezen’i ziyaret etti. Burada bir konusma yapan Eroglu “Afyonkarahisar’a ne yapilsa azdir” dedi. Baskan Sezen ise CHP’li belediyelere yüklenerek “Yaptik dedikleri solunum cihazi, sahra hastanesi ne alemde” diye sordu.

 

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilli Prof. Dr. Veysel Eroglu AK Parti Il Baskani Hüseyin Sezen’i ziyaret etti.

 

“Yaptik dedikleri solunum cihazi, sahra hastanesi ne alemde”

 

AK Parti Il Baskani Sezen burada yaptigi konusmada, “Sehrimizin gelecegi ile ilgili dogru isler yapmak adina disiplinden ve vatandaslarimizin taleplerinin gerçeklesmesi konusunda asla taviz vermedik. Vatandaslarimiz bize kamu yararina yapilabilecek ne talep ettiyse mutlaka yerine gelmistir.

19 yildir verdigimiz hizmetlerimiz ile bizleri her seçimde takdir ediyor

. Bugün ilimizdeki sovmenlerin Istanbul’daki belediye baskanlari milyonlar verip ne oldugu belli olmayan tablo aliyor.

Yine o sovmenlerin Adana’daki belediye baskanlarinin milyonlar harcayip yaptigi sözde sahra hastanesi bu güne kadar kaç hastaya bakmis? Bu sovmenlerin genel müdürünün tanittigi yerli solunum cihazi ne durumda?

Cevabi olan varsa çikip versin!” dedi.

 

“Heykel yapma disinda icraatlari yok”

 

“Bu zihniyetin heykel yapma disinda baska bir derdi yoktur” diyen Sezen, neden yol ve köprü gibi kamu yararina yatirim yapmadiklarini su sözlerle açikladi;

Kiymetli kardeslerim bunlarin yaptigi heykellerin belli bir maliyeti yok. 50 bin lira da olur, 10 milyon lira da. Bu is tamamen heykeli yapanin inisiyatifindedir. Kimse bunlari sorgulayamaz.

Eger sorgularsa hemen sanat düsmani ilan edilir ve linç baslar. Iste bunlar bu yüzden vatandas yararina bir sey yapmazlar. Yaptik dedikleri solunum cihazlarini, sahra hastanesinin kaç hasta baktigini açiklasinlar görelim.

 

 

“Afyonkarahisar için büyük bir seferberlik basladi”

 

Konusmasina “Heybemiz dolu geldik” diye baslayan Eroglu söyle devam etti; Hükümetimiz Afyonkarahisar’a büyük bir destek veriyor. Geçenlerde Il Baskanimiz Hüseyin Sezen, Valimiz Gökmen Çiçek, Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek, Il Genel Meclis Baskanimiz Burhanettin Çoban, milletvekillerimiz Ali Özkaya ve Ibrahim Yurdunuseven ile birlikte Çevre ve Sehircilik Bakanligimizi ziyaret ederek taleplerimizin fazlasini aldik. Ayrica Gençlik ve Spor Bakanligimizdan taleplerimiz oldu.

Bunlarin da fazlasini aldik. Hatta dün Sayin Çevre ve Sehircilik Bakanimiz ile görüstük, Afyonkarahisar’a davet ettik.

Hep birlikte misafir edecegiz insallah. Çevre ve Sehircilik Bakanligimiz gerek Imaret çevresi gerekse Misri camii etrafindaki kentsel dönüsüm için seferber oldu.

Hakikaten millet bahçeleri için ilimizde ve ilçelerimizde büyük bir seferberlik basladi.

 

Eroglu’ndan fiziksel mesafe ve maske uyarisi

 

“Afyonkarahisar gerçekten çok daha güzellesiyor” diyen Eroglu, “Insallah yeni projelerimiz var. O projelerle beraber Afyonkarahisarimiz çok daha gelisecek. Ben buna yürekten inaniyorum

. Saglik Bakanimiz Dr. Fahrettin Koca’nin da isaret ettigi üzere korona virüs salgininda mücadele de dünyada en iyi ülkeler arasinda Türkiye yer almaktadir. Insallah devlet millet isbirligiyle bu salgini hep birlikte yenmemiz lazimdir.

Maske, sosyal mesafe ve temizlik son derece önem tasimaktadir. Bilhassa ellerin en az 20 saniye boyunca yeterli sabunlanip durulanmasi gerekmektedir. Atalarimizin bize ögrettigi sekilde hijyen kurallarina dikkat edecegiz.

Bu isin sakasi yok. Toplami bir gram etmeyen bir mikrop bir

virüs tüm dünyayi hizaya getirdi. ABD, Italya, Ispanya tamamen tus olmus vaziyetteler

. Virüsle mücadele de üç temel prensip var; Maske, sosyal mesafe ve temizlik” ifadelerine yer verdi.

 

“Afyonkarahisar’a ne yapilsa azdir”

 

Temaslari kapsaminda turizmi daha fazla gelistirmek istediklerini kaydeden Eroglu, “Bilindigi üzere salgin sürecinde bazi oteller açildi. Bazilari da açilma hazirligi yapiyor. Ben Türkiye’ye sunu duyurmak istiyorum;

Afyonkarahisar’da otellerde alinan saglik tedbirleri yüzde yüzdür.

Mesela ben haftaya Zafer Haftasi programi için geldigimde bir otelde kalacagim. Gayet emniyetli ve saglik açisindan emniyetli bir otelde konaklayacagim bu bakimdan vatandaslarimizi Afyonkarahisar’a gönül rahatligiyla davet ediyorum.

Termal tesislerimizde herhangi bir problem yoktur.

Zafer Haftasi nedeniyle 10 yildir süre gelen bir Zafer Yürüyüsümüz oluyor. 25 Agustos’u 26 Agustos’a baglayan gece bu yürüyüsü gerçeklestiriyoruz.

Salgin nedeniyle bu yürüyüs sinirli tutulacak.

Simdiden Zafer Haftasini kutluyorum. Bu topraklar Cumhuriyetin kurulup Büyük Taarruzun basladigi, istiklalin kazanildigi topraklardir. Dolayisiyla Afyon’a ne yapilirsa azdir” diyerek sözlerini noktaladi.

 

Gümüshan, Gazi EML ve Solak’a ziyaret

 

Eroglu buradan da Merkez Ilçe Baskani Ziya Coskun Karadeniz ile birlikte adeta bir üretim tesisi gibi çalisan Gazi Endüstri Meslek Lisesini ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldi.

Afyonkarahisar Zafer Turistik Otelciler Dernegi Baskani Ali Gümüshan'i da ziyaret eden Eroglu, Sezen ve Karadeniz dernek baskani Gümüshan’dan turizm sektörü ile ilgili görüs alisverisinde bulundular.

Heyetin son ziyaret duragi ise geçtigimiz günlerde esini kaybeden Afyon Kocatepe Üniversitesi eski rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak oldu. Solak’a bassagligi dileyen heyet çalismalari hakkinda istisarelerde bulundu.


Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °