ZAFER HAFTASI AFYONKARAHISAR KUTLAMA TÖRENLERI PROGRAMI

ZAFER HAFTASI AFYONKARAHISAR KUTLAMA TÖRENLERI PROGRAMI AÇIKLANDI.

Gündem 24.08.2020 20:01:30 0
ZAFER HAFTASI AFYONKARAHISAR KUTLAMA TÖRENLERI PROGRAMI

HAFTASI AFYONKARAHISAR KUTLAMA TÖRENLERI PROGRAMI ILGI

a) Ulusal ve Resmi Bayramlar ile Mahalli Kurtulus Günleri, Atatürk Günleri ve Tarihi Günlerde Yapilacak Tören ve Kutlamalar Yönetmeligi. b) 30 Agustos Zafer Bayramini Dumlupinar Zafer Abidesi Önünde Kutlama Töreni Yönetmeligi 1- Türk Milleti’nin ve onun en büyük güvencesi Silahli Kuvvetlerinin tarihe mal olmus eserlerinden biri olan 30 Agustos Zaferi’ nin 98. yildönümü Afyonkarahisar ve Kütahya Illerinde 25-30 Agustos günleri arasinda ekli programa göre kutlanacaktir. 2- Ilgi Yönetmelikte ön görülen “Kutlama Komitesi” Valilik Makaminin oluru ile belirlenen kurum ve kuruluslardan olusturulmustur. 3- Büyük Taarruz Zafer Haftasina katilan sivil ve askeri erkanin ziyaretleri ve gezi programlari Tören Komitesince düzenlenmistir.

4- Törenler ve diger sosyal faaliyetler ile ilgili olarak Valilikten Vali Yardimcisi Dr. Mehmet BOZTEPE ile 213 14 98, Garnizon Komutanligindan Ikmal Yarbay Mustafa KORKMAZ ile 216 57 00, Belediye Baskanligindan Baskan Yardimcisi Süleyman KARAKUS ile 214 42 55 numarali telefonlarla irtibat kurulabilir.

5- Büyük Taarruz Zafer Haftasi süresince okullar, kamu kuruluslari ve özel kuruluslara ait binalar, konutlar, isyerleri, cadde ve meydanlar zafer taklari ve Bayraklari ile donatilip Atatürk fotograflari ile süslenecek ve gece aydinlatilacaktir

.6- Büyük Taarruz Zafer Haftasi boyunca tören yerlerindeki anitlara sunulacak çelenklerin listesi ektedir.

7- Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulus temelinin atildigi Büyük Taarruz Zafer Haftasi’nin yüce milletimize Afyonkarahisar ve Kütahyalilara kutlu olmasini diler, törenlere katilanlara tesekkür eder, Saygilar sunariz.

TÖREN KOMITESI NOT:

Bu program görevlilere talimat, sehitlik ve anitlarda yapilacak anma/kutlamalar için vatandaslarimiza davetiye niteligindedir.


Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °
Perşembe 21.8 ° / 10.8 °
Cuma 22 ° / 8 °