Milliyetçi Hareket Partisi’nde kongreler basladi

Milliyetçi Hareket Partisi’nde kongreler basladi

Gündem 27.08.2020 10:05:05 0
Milliyetçi Hareket Partisi’nde kongreler basladi

Milliyetçi Hareket Partisi’nde kongreler basladi

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Partisinin 13.Olagan Büyük Kongresini Afyonkarahisar’da baslatti. Suhut, Sandikli, Dinar, Kizilören ve Hocalar ilçesinde gerçeklesen kongrelerde konusan Milletvekili Taytak, ‘Istiklal için birlik, Istikbal için dirlik. Kazanan Türkiye olacak’ sloganiyla kongrelerin devam ettigini söyledi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar teskilatinda ilçe kongreleri basladi. Ilçelerde yapilan tüm kongreler koronavirüs  (covid 19) tedbirleri altinda, sosyal mesafe, hijyen ve maske kurallarina uygun bir sekilde gerçeklestirdi. Ilk Ilçe Kongrelerini 98 yil önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaslarinin milli mücadelenin en önemli safhasi olan Büyük Tarruz’un basladigi topraklar olan Suhut’ta gerçeklesti. Suhut Ilçe Kongresi’ne divan baskanligi yapan Milletvekili Taytak, Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Il Baskani Mehmet Kocacan, il yönetimi ve delegeler katildi. Suhut Kongresi’nin ardindan Sandikli, Dinar, Kizilören ve Hocalar ilçelerinde kongreler gerçeklestirildi.

 

Kongrelerde Bahçeli’nin mesaji okundu

Kongreler saygi durusu, Istiklal Marsi ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Baskani Devlet Bahçeli’nin ilçelere göndermis oldugu kongre mesaji ile baslatildi. Bahçeli mesajinda; “Sahip oldugumuz vizyon, tasidigimiz misyon istikbalin ufkuna huzur, güvenlik, istikrar ve istiklal içinde vasil olabilmektir. Milliyetçi Hareket Partisi “Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben” diyen cömert, cesur, duyarli, ahlakli, milli ve ilkeli bir iradenin marka degeri çok yüksek bir millet eseridir. Inancim odur ki, bugünkü kongreden çikacak sonuç ne olursa olsun kazanan davamizdir, kazanan dava arkadaslarimizdir, kazanan Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Bu kapsamda, istiklal için birlik, istikbal için dirlik, kazanan da Türkiye olacaktir” dedi.  Genel Baskan Devlet Bahçeli, mesajinda ülke meseleleri ve Cumhur Ittifaki ruhuna da degindi. “Cumhur Ittifaki gelecek ümididir” diyerek hem ülke içinde hem de sinir ötesinde terör örgütleriyle amansiz mücadele ettiklerini vurguladi.

 

“Istiklal için birlik, Istikbal için dirlik. Kazanan Türkiye olacak’”

Suhut, Sandikli, Dinar, Kizilören ve Hocalar ilçe kongrelerinde konusan Milletvekili Taytak, “Milliyetçi-Ülkücü Hareket hep dogrunun, haklinin yaninda, milletimizin çikarlarinin ve bekasinin pesinde olmustur. Inancim odur ki, seçilen dava arkadaslarimiz Milliyetçi-Ülkücü Hareketin ruhu ile bütün vatandaslarimizin dertlerine el uzatacaklar.

Onlara yardimci olacaklar, davamiza sahip çikacaklardir. Milliyetçi Hareket Partisi “Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben” diyen Bilge Türk Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendi’nin ortaya koydugu bir anlayisin sahibidir.

Milliyetçi Hareket Partisi cömert, cesur, duyarli, ahlakli, milli ve ilkeli bir iradenin marka degeri çok yüksek bir millet eseridir. ‘Benim aklim hep Türkiye’dir’  diyen Genel Baskanimizi tarih hep hakli çikardi.

 Bütün milli meselelerde ve ülkemizi ilgilendiren her konuda bilgeligi, öngörüsü ve tespitleriyle ufuk açmistir. Ülkenin teminatidir. Bu anlayis içerisinde, istiklal için birlik, istikbal için dirlik, kazanan da Türkiye olacaktir diyoruz“diyerek konustu.

 

“Kongrelerimiz hayirli olsun”

Dinar ilçe kongresine divan Baskanligi yapan Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Il Baskani Mehmet Kocacan,  ‘Istiklal için birlik, istikbal için dirlik. Kazanan Türkiye olacak’ slogani ile kongrelerini baslattiklarini söyledi.

Baskan Kocacan, “Ilçe kongrelerimize güzide ilçelerimiz Suhut, Sandikli, Dinar, Kizilören ve Hocalar’da Bismillah diyerek basladik.

Rabbim istiklalde birligimize, Istikbalde dirligimize ve kazananin Türkiye olmasina vesile kilsin insallah. MHP ilkeli, sorumlu, çözüm üreten, ayni zamanda Türk siyasetinde yön belirleyen bir partidir. Kongremizin hayirlara vesile olmasi dileklerimle katilan her dava arkadasima tesekkürlerimi sunuyor, basarilar diliyorum’ dedi


Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °