Milliyetçi Hareket Partisi’nde kongreleri devam ediyor

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Teskilatinin ilçe kongreleri bugünde devam etti.

Gündem 28.08.2020 21:48:59 0
Milliyetçi Hareket Partisi’nde kongreleri devam ediyor

 

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Teskilatinin ilçe kongreleri bugünde devam etti.

Kongrelerde konusan MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, partililerine Genel Baskan Devlet Bahçeli’nin selamini iletti.  Taytak, Amerika’da Devlet Baskanligina talip olan Joe Biden’e ve muhalefete yüklendi.

 

Ihsaniye, Iscehisar, Emirdag ve Bolvadin ilçelerinde gerçeklesen kongrelere Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Il Baskani Mehmet Kocacan, il yönetimi ve delegeler katildi

. Kongreler saygi durusu, Istiklal Marsi ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Baskani Devlet Bahçeli’nin ilçelere göndermis oldugu kongre mesaji ile basladi. Ilçelerde yapilan tüm kongreler koronavirüs  (covid 19) tedbirleri altinda sosyal mesafe, hijyen ve maske kurallarina uygun bir sekilde gerçeklesti. Iscehisar ilçesinde Avni Azgin güven tazelerken Ihsaniye ilçesinde Mehmet Sargin, Emirdag Ilçesinde M. Orbay Divrikli, Bolvadin Ilçesinde ise Selahattin Telli bayragi devraldi.

 

Taytak, Genel Baskan Bahçeli’nin selami getirdi

Ilçe Kongrelerinde konusan MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, “Agustos ayi Türk’ün zafer ayidir.

Bizde bu anlayis içerisinde MHP’nin Afyonkarahisar kongrelerini bu ayda gerçeklestirmekteyiz.

26 Agustos 1071 Anadolu’nun topraga açildigi anahtardir. 26 Agustos 1922 Anadolu’nun kilidinin oldugu yerdir.

Yani Afyonkarahisar’dir. Bilge Liderimiz Milliyetçi Hareket Partisi Genel Baskani Devlet Bahçeli Beyefendi, ‘Cumhuriyetin kazanildigi topraklara benim selamimi götür’ dedi. Sayin Genel Baskanimizin hepinize selamlari var” dedi.

 

“MHP, 51 yildir bu ülkenin dünüdür, bugünüdür ve yarinidir”

“Milliyetçi Hareket Partisi 51 yildir bu ülkenin ümididir, varligidir, dünüdür, bugünüdür ve yarinidir” diyen Taytak, “Bugün bu kongrelerimizin slogani ‘Istiklal için birlik, Istikbal için dirlik.

Kazanan Türkiye olacak’ dedik.

Önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben anlayisinin sahibi Genel Baskanimizin ortaya koydugu tavirlarla Allaha sükürler olsunki MHP çok anlamli ve çok net bir durusla ülkenin bekasi adina verdigi mücadeleyi kazanarak devam etmektedir” diye konustu.

 

Taytak, Joe Biden’a ve muhalefete yüklendi

Amerika’da Devlet Baskanligina talip olan Joe Biden’a ve muhalefete de yüklenen Milletvekili Taytak, “Türkiye bugün pandemi ile savasirken diger tarafta Suriye’de, Kuzey Irak’ta, Mavi Vatan diye ifade ettigimiz Akdeniz’de ve simdi de Karadeniz’de ciddi manada bir savasin içindedir. Terörle, FETÖ’yle, uluslararasi Türk düsmanlari ile ve içerdeki onlarin dostlari ile mücadelemiz devam etmektedir.

Daha önce Genel Baskanimizin ifade ettigi gibi okyanus ötesi derken simdi bir de okyanusun gerisi çikti.

Cumhur Ittifaki adina araba imal ediyoruz, begenilmiyor. Dogalgaz bulunuyor, begenilmiyor. Yani ne yapilsa begenilmiyor.

O zaman diyoruzki acaba siz bu begenmeme lüksünü Amerika’da Devlet Baskanligina talip olan Joe Biden’den mi aldiniz.

Çünkü Biden diyorki, ‘Muhalefeti güçlendirecegiz. Yoksa bunlari yikmamiz mümkün degil’ diyor. Muhalefette onun dediginden farkli bir sey ortaya koymuyor. Muhalefetteki arkadaslar çikacaklar ‘Haddini bil Joe Biden. Biz Türk’üz, bu ülkenin genel baskaniyiz, bu ülkenin partisiyiz.

Siz bizi ne saniyorsunuz’ diyemiyorlar” dedi.

 

“Kongrelerimizi tek liste halinde gerçeklestiriyoruz”

‘Istiklal için birlik, Istikbal için dirlik.

Kazanan Türkiye olacak’ sloganiyla kongrelerin devam ettigini söyleyen MHP Afyonkarahisar Il Baskani Mehmet Kocacan, Kongrelerin Koronavirüs tedbirlerine uyularak gerçeklestigini söyledi. Kocacan, “Ilimizde ilçe kongrelerimiz tüm hiziyla devam ediyor.

Simdiye kadar 9 ilçemizde kongrelerimizi gerçeklestirdik. Tüm Dünyayi tehdit altina alan Covid- 19 bulasici hastaligi nedeniyle seçimlerimiz sadece kendi teskilatimiz ve delegelerimiz arasinda olusmaktadir. Bu sebepten dolayi kongrelerimizi tek liste halinde gerçeklestiriyoruz.

Simdiye kadar partimize emek vermis eski ilçe baskanlarimizi ve yönetim kurulu üyelerine tesekkürlerimizi sunarken bayragi devralan yeni baskanlarimiza ve yönetimlerine de basarilar diliyorum” dedi.

 


Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °