Yaz Aksamlarinda Asli Güngör Coskusu

YAZ AKSAMLARINDA ASLI GÜNGÖR COSKUSU

Gündem 29.07.2017 10:13:05 0
Yaz Aksamlarinda Asli Güngör Coskusu

 YAZ AKSAMLARINDA ASLI GÜNGÖR COSKUSU

          HIDIRLIK'TA YER YERINDEN OYNADI

          Afyonkarahisar Belediyesi tarafindan geleneksel olarak düzenlenen Hidirlik Yaz Aksamlari'nin üçüncü haftasinda Asli Güngör sahne aldi. Ünlü sanatçi birbirinden güzel sarkilarini Afyonkarahisar halki için seslendirdi.

          Bir yaz klasigi haline gelen, eglence ve müzigin vazgeçilmez adresi Hidirlik Yaz Aksamlari'nda ünlü sanatçi Asli Güngör'ün sahne aldigi üçüncü haftada cosku doruga çikti.

          KONSERE ILGI YOGUN OLDU

          Sevilen sanatçiyi dinlemek için Hidirlik Açik Hava Tiyatrosuna akin eden vatandaslar, konser alanini tamamen doldururken, yogun ilgiden dolayi birçok vatandas konseri ayakta izlemek zorunda kaldi. Hareketli ve duygusal sarkilarla Hidirlik Anfi Tiyatroyu adeta sallayan Asli Güngör, kendisini Afyonkarahisar halki ile bulusturan Belediye Baskani Burhanettin Çoban'a tesekkür etti. Afyonkarahisar halkina unutulmaz bir gece yasatan ünlü sanatçi Asli Güngör, geçtigimiz günlerde hayatini kaybeden Harun Kolçak'i da rahmetle anarak sevilen sanatçinin bir sarkisini seslendirdi. Yaklasik iki saat sahnede kalan Asli Güngör'e çiçek takdim eden Baskan Çoban da sevilen sanatçiya sundugu müzik ziyafeti nedeniyle tesekkür etti.

          ADANALI GENÇTEN SÜRPRIZ EVLILIK TEKLIFI

          Konser sirasinda sahneye gelen Afyonkarahisar'da yasayan Adana dogumlu 24 yasindaki Erhan Simsir, 3 yillik sevgilisi Merve Genç'e (24) sahneden evlenme teklifinde bulunmak istedigini söyledi. Erhan Simsir'in bu istegini kirmayan Asli Güngör, seyircilerin de yogun alkislariyla Merve Genç'i de sahneye çagirarak çifti basbasa birakti. Sevgilisinin önünde diz çöken genç, "Ben yaslandigimda, takma dislerimin ve gözlüklerimin yerini unuttugumda yerini soracagim kisi sen olur musun?" diyerek evlenme teklifinde bulundu. Biraz saskin ve duygulu gözlerle mikrofonu eline alan genç kiz, "Ben de seni seviyorum ve seninle bir ömür yasamaya evet diyorum " diyerek evlenme teklifini kabul etti. Belediye Baskani Burhanettin Çoban da genç çifti tebrik ederek mutluluklar diledi.

          Hidirlik Yaz Aksamlari, 30 Temmuz Pazar gecesi, geçen hafta hava muhalefeti nedeniyle ertelenen Ahmet Selçuk Ilkan konseriyle sona erecek.


Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °