Kaymakam Osman Bilici, i Gömü Beldesinde bir dizi ziyaretlerde Bulundu.

Kaymakam Osman Bilici, i Gömü Beldesinde bir dizi ziyaretlerde Bulundu.

Gündem 28.08.2020 21:57:54 0
Kaymakam Osman Bilici, i Gömü Beldesinde bir dizi ziyaretlerde Bulundu.



Ziyaretlerinin ilk ayagi olarak Kaymakam Bilici, Gömü Belediye Baskani Hakki Tekin’i makaminda iade-i ziyarette bulundu.

Beldede yapilan ve yapilmasi planlanan çalismalar ile Belediye Hizmet Binasinda faaliyet gösteren birimler hakkinda bilgi aldi.

Kaymakam Bilici, Baskan Tekin ile belde hakkinda genel degerlendirmelerde ve iki kurumun ortaklasa yapabilecegi konular hakkinda görüs alisverisinde bulundu.
Görüsmenin ardindan açiklama yapan Kaymakam Osman Bilici, ‘’Bize düsen ilçemizi ve beldelerimizi daha da ileriye götürecek çalismalar yürütmek, vatandaslarimizin huzuru ve refahi için basta Belediyemiz olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluslari ile el ele çalismaktir.

Göreve basladigim andan itibaren Belediye Baskanlarimiz, çalisma arkadaslarimiz, kurumlarimiz, kuruluslarimiz ve vatandaslarimiz bizleri güzel karsiladilar, bu konuda duydugum memnuniyeti belirtmek isterim. Bu nazik davranislari için kendilerine tesekkür ediyorum.’’dedi.

Kaymakam Bilici’ nin ziyaretinden duydugu memnuniyeti dile getiren Baskan Tekin ise “Sayin Kaymakamimiza ziyaretleri nedeni ile tesekkürlerimi sunuyorum.

Insallah güzel bir uyum içerisinde, çalismalarimizi araliksiz yürütecegimizden hiç süphem yok.

Emirdag’imiz için Sayin Kaymakamimiz hayirli olsun. Kendisine görevinde basarilar diliyorum” dedi.

KAYMAKAM BILICI, GÖMÜ “KADIN SOHBET EVINDE” INCELEMELERDE BULUNDU
Emirdag Kaymakami Osman Bilici, makam ziyareti sonrasinda Gömü Beldesinde yapimi tamamlanan “Kadin Sohbet Evini” ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Kaymakam Bilici, buralarin daha aktif kullanilmasi için gerekli çalismalar yapilacagini vurgulayarak; bayanlarimizin buralarda sosyal ve kültürel aktivitelerde bulunabilecegi, çesitli kurslara katilabilecegi, vakit geçirebilecegi mekânlar olarak gelistirmek istiyoruz. ‘’ dedi.

GÖMÜ JANDARMA KARAKOLUNDA INCELEMELERDE BULUNDU
Kaymakam Osman Bilici; daha sonra emniyet ve asayisin saglanmasi, vatandaslarin kendisini güvende hissedebilmesi gibi hususlar çerçevesinde kamu düzeninin saglanmasi maksadiyla Gömü beldesinde yapimi devam eden ve 11.11.2020 tarihinde açilmasi planlanan Jandarma Karakol Hizmet Binasi insaatinda incelemelerde bulundu.
Kaymakam Bilici, “Yapimina baslanan karakol ile beraber bölgemiz daha da güvenli bir yer olacaktir. Emirdag'imizin nüfusu her geçen yil daha da artmaktadir.

Buraya da bir karakol merkezinin kurulmasi gerekiyordu

. Buranin yapilmasi konusunda emek veren herkese tesekkür ediyoruz.” dedi.

Incelemeleri sirasinda Kaymakam Bilici’ye Gömü Belediye Baskani Hakki Tekin, Ilçe Jandarma Komutani Emrah Dal ve Köylere Hizmet Götürme Birligi Müdürü Hüseyin Gülmez eslik etti.


Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °