Sovmenlik Yaparak Sorunlar Çözülmez

CHP Zihniyetiylede Mücadele Ediyoruz

Gündem 11.09.2020 17:50:00 0
Sovmenlik Yaparak Sorunlar Çözülmez


AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ibrahim Yurdunuseven Mayis ayinda Afyonkarahisar'da yasanan zirai don olayindan zarar gören çiftçilere yapilan 10 milyon TL'lik ödeme sonrasi bir mesaj yayimladi. 
Yurdunuseven mesajinda;
"Vatandaslarimizin sorunlarina gözlerine kapayarak siyaseti sadece çigirtkanlik ile sovmenlik yapmak zannedenler her zaman oldugu gibi yine bir takim yalanlarla karalamalarla sahneye çikmayi denedi ancak yalanlari meydana yine çikti. 
Sehrimizin bos sokaklarinda kirli siyaset yapmaya kalkanlarin kazançlari hep hezimet olacaktir." dedi

HER DAIM MILLETIMIZIN YANINDAYIZ
AK Parti'nin kuruldugu günden bugüne tek derdinin vatan ve millet olduguna dikkat çeken Yurdunuseven; "Partimiz kuruldugu günden bugüne devletimizin geçtigi dar bogazlarda dahi milletimizin yaninda oldu ve bugün hala esnafimizin, çiftçimizin ve alinterini ülkemize katan tüm milletimizin yaninda olmaya devam ediyoruz. 
Liderimiz, Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan basta olmak üzere tüm milletvekillerimiz ve devletimizin kurumlariyla milletimizin derdine deva olmayi, acisinida tatlisinida paylasmayi görev biliyor, canla basla bu millet için çalisiyoruz.
 Bugüne kadar çamur at izi kalsin zihniyetiyle üzerimize atilan çamurlar Allah'in izniyle kendiliginden temizlendi, gerçekler er geç ortaya çikti. 
Afyonkarahisarimizda zirai don olayindan etkilenen tüm çiftçilerimize de devletimiz 10 milyon TL'lik bir ödeme yapti. Yapilan destegimizin çiftçimize hayirli ve bereketli olmasini diliyorum." dedi.

 

"Milletin ne yasadigini bilmeden bazi dis kesimlere hos görünme derdine düsen CHP zihniyetinin ülkemize bir gram faydasi olmadigi gibi, günümüzde hala hersey cam gibi ortadayken muhalefet yaptigini sanarak terör örgütü sevicisi HDP ile ülkemiz üzerine hain emelleri olan dis güçlerle güç birligi yapmaktan geri durmuyor.
Ayni zihniyet ülkemiz içinde kaos çikarmaktan hoslandigi gibi bu kaosa milletimizi alet etmeye çalisiyor. 
Buna bugüne kadar müsade etmedik, etmeyecegiz. 
Milletimizin arkasinda dag gibi duran hükümetimiz bugüne kadar yaptigi yerli ve milli yatirimlar, destekler ve projelerle devletimizin gücüne güç katmis ve katmaya devam edecektir." dedi.


Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °