Ilim Yayma Cemiyeti’den Mütercimler Hakkinda Suç Duyurusu

Ilim Yayma Cemiyeti’den Mütercimler Hakkinda Suç Duyurusu

Gündem 11.09.2020 17:19:00 0
Ilim Yayma Cemiyeti’den Mütercimler Hakkinda Suç Duyurusu

 

Milletimizin teveccühü ile kurulmasina öncülük ettigimiz ilk Imam Hatip Okulunun açilisinin üzerinden 70 yil geçmistir. O günden bugüne imam hatip mezunlari ve mensuplari insanimizin milli ve manevi anlamda güçlenmesi ve ülkemizin kalkinmasi adina her alanda önemli vazifeler üstlenmistir.

 

Imam Hatip camiasi, bugün 1 milyon 300 bin ögrencisi, mezunlari ve aileleriyle birlikte milyonlarca mensubu olan genis bir ailedir.

 

 Erol Mütercimler adli sahis medya yolu ile Imam Hatip camiasina ve bu ülkenin dindar insanlarina karsi agir hakaret ve iftirada bulunmustur. Vicdana ve ahlaka sigmayan bu sözler asla kabul edilemez.

 

Erol Mütercimler’in bu çikisi, akli ve vicdani ideolojileri tarafindan esir alinmis hastalikli zihniyetin çirkin bir yansimasidir. Bu söylem ayni zamanda ülkenin birligini zehirlemekte, toplumda kin ve nefretin yayilmasina sebep olmaktadir.

Ayrisma ve kamplasmayi körükleyenler bilmelidirler ki, davranislari ülkemize yönelik kötü emel sahiplerinin degirmenine su tasimaktadir.

Imam Hatiplilere yöneltilen iftiralar ve mesnetsiz iddialar, asagilayici-küçük düsürücü ifadeler, sadece bu camiayi degil Türkiye’yi, 83 milyonluk ülkemizi, birligimizi ve dirligimizi hedef almaktadir.

 

Iste bu gerekçe ile camiamiza yönelik igrenç, asagilik ithamlarda bulunan Mütercimler hakkinda kamu davasi açilmasi için Adalet Bakanligimizi ve savcilarimizi göreve davet ediyoruz.

 

Ilim Yayma Cemiyeti olarak bu iftiralara karsi hukuki haklarimizi kullanacagimizi ve Mütercimler ile hukuk önünde hesaplasacagimizi daha önce duyurmustuk. Bugün konuyla ilgili suç duyurumuzu gerçeklestiriyoruz.

 

Bu okullardan mezun olmanin hakli gururunu tasiyan; Imam Hatiplerin bu topraklarin mayasi, harci, irfani olduguna inanan, is insani, bürokrat, siyasetçi, akademisyen, esnaf kisacasi herkesi Mütercimler hakkinda suç duyurusunda bulunmaya davet ediyoruz.


Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °