BASKAN ZEYBEK AKMESCIT MAHALLESI’NDE

BASKAN ZEYBEK AKMESCIT MAHALLESI’NDE

Gündem 11.09.2020 17:27:03 0
BASKAN ZEYBEK AKMESCIT MAHALLESI’NDE

 

Belediye Baskani Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar sokaklarini karis karis dolasmaya devam ediyor.

Göreve geldiginden bu yana gönül belediyeciligi isiginda, farkindalik yaratacak yönetim anlayisini ortaya koyan, ayak basmadik mahalle birakmayan Baskan Zeybek, son ziyaretini Akmescit  Mahallesi’ne yapti.

Cuma namazi çikisi vatandaslarla bir araya gelen Baskan Zeybek’ i AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ibrahim Yurdunuseven, AK Parti Merkez Ilçe Baskani Ziya Coskun Karadeniz,Gençlik Kollari Baskani Ethem Karahan, Yaylabagi Belediye Baskani Niyazi Akgedik, Muhtarlar Dernegi Baskani Suat Uygur’da yalniz birakmadi. Baskan Zeybek, mahalle sakinlerinin yogun ilgisiyle karsilandi.

Ziyarette kendisine yöneltilen talepleri dinleyen Baskan Zeybek, vatandaslarimizin istek ve önerilere iliskin ilgili birim amirlerine talimat verdi.

  Belediye Baskani Mehmet Zeybek, ziyareti sosyal medya hesabindan söyle degerlendirdi. 

Belediye isi gönül isi anlayisiyla hemsehrilerimizle hemhal olmak için güzel sehrimizin mahallelerinden Akmescitdeyiz. Bugün Cuma namazimizi Belediyemizden ekip arkadaslarimizla birlikte tarihi Türbe Camii'nde eda ettik.

Akabinde mahalle muhtarimiz Celal Acar ve halkimizla bir araya gelip, talep öneri ve istekleri yerine giderek, tespit ettik.

Geçtigimiz günlerde yaptigimiz parke çalismalarini inceledik. Ayrica taleplerle alakali ilgili ekip arkadaslarimizi görevlendirdik. Her zaman söyledigim gibi sehrimizin tamamina hizmeti götürüyor, hemsehrilerimizin hizmetine kosuyoruz." dedi. 


Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °