EVSAHIBI ENGELLI KIRACISININ ELEKTRIGINI KESTI BAKIN NELER OLDU.

EVSAHIBI ENGELLI KIRACISININ ELEKTRIGINI KESTI BAKIN NELER OLDU.

Gündem 12.09.2020 18:05:50 0
EVSAHIBI ENGELLI KIRACISININ ELEKTRIGINI KESTI BAKIN NELER OLDU.

Ilimiz'de engelli sahsin evinden gelen kötü koku üzerine adamin ölmüs olabilecegini düsünen çevre sakinleri polisi arayarak yardim istedi.
Ihbar üzerine olay yerine gelen ekipler ise ev sahibi ile tartistigi için elektrikleri kesilen sahsa Kurban Bayraminda verilen etlerin buzdolabinda koktugunu belirledi. 
kokunca çevreyi dayanilmaz bir koku sardi. 
Çevredekiler ise engelli vatandasin öldügünü düsünüp polise ihbarda bulundu.

Gerçek ise polis ekiplerin eve girmesi ile ortaya çikti.
Olay Sümer Mahallesi 202 Sokakta meydan geldi. 
Edinilen bilgilere göre, 202 sokak üzerinde bulunan evde oturan yürüme engelli Ali Ihsan A., evinden kötü kokular geldigini fark eden komsulari durumu polise bildirerek yardim istedi. 
Sahsin bir süredir görünmedigini ve evinde ölmüs olabilecegini söyleyen komsulari polisin içeri girmesini istedi. 
Gelen koku üzerine eve giren ekipler kokunun buzdolabindan geldigini gören polis ekipleri dolap kapagini açinca igrenç bir manzara ile karsilasti.
Dolabin buzluk bölümündeki etlerin koktugunu gören ekipler komsulara ve ev sahibine bilgi verdikten sonra bölgeden ayrildi. 
Evde yasayan ve yürüme engelli oldugu ögrenilen Ali Ihsan A.’nin bir süre önce ev sahibi olan Ali K., ile kira meselesi yüzünden tartistigi ve ev sahibinin de buna kizarak elektrikleri kestigi iddia edildi.
Gecimsikintisi çeken Ali Ihsan A.’nin dolabinda kokan etlerin ise komsulari tarafindan Kurban Bayraminda verildigi ögrenildi.


Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °