Büyüksehir Belediyesi’nden Iscehisar Belediyesine Ziyaret.

Gündem 15.09.2020 11:39:58 0
Büyüksehir Belediyesi’nden Iscehisar Belediyesine Ziyaret.

Istanbul Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Imamoglu’nun Yerel Yönetimlerden Sorumlu Danismani ve IBB mahalli idareler koordinatörü Bülent Akköse ile IBB Mahalli Idareler Koordinatör Yardimcisi Osman Cayak, ilçemize gelerek Belediye Baskanimiz Ahmet Sahin’i makaminda ziyaret ettiler.

Istanbul Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Imamoglu’nun talimati dogrultusunda Belediye Bütçesinin %1’inin anadoludaki belediyelere kullanilmasi amaciyla siyasi görüs gözetmeksizin tüm belediyeleri ziyaret ettiklerini söyleyen Akköse; Araç ve ekipman destegi saglamak,
Veri tabanli yerel yönetim agi olusturmak,
Isbirligi, sirketler arasi yatirim ortakligi, tanitim, pazarlama,
Ücretsiz egitim gibi konularda Belediyelerimizi ziyaret ederek karsilikli istisarelerde bulunarak ihtiyaçlari dogrultusunda çalismalar yapiyoruz.” dedi.

Belediye Baskanimiz Ahmet SAHIN, Istanbul Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Imamoglu nezdinde sizleri ve Istanbul’u selamliyorum ilçemize hosgeldiniz.
 Mermerin baskenti ilçemizde yaklasik 870 irili ufakli mermer isletmesi bulunuyor. Iscehisar’dan 117 ülkeye yillik 300 milyon dolarlik ihracat gerçeklesiyor. 
Iscehisar Belediyesi olarak yapilacak olan isbirligi ile Istanbul Büyüksehir Belediyesinin tüm mermer ihtiyaçlarini karsilamaya haziriz. 
Iscehisar mermerin yani sira, Termal, Türkiye’de ilk kez ilçemizde üretilen “DEVE” kaya kamyonu, Avsar Maden Suyu ile Türkiye’de ve Dünyada söz söyleyecek konuma gelmis durumdadir.
 Nazik ziyaretleri dolayisiyla IBB Mahalli Idareler Koordinatörü Bülent Akköse ve Osman Cayak’ a tesekkür ediyorum dedi.

Ziyarette karsilikli istisarelerde bulunulurken Baskan Sahin, Koordinatör Akköse’ye taleplerini iletti.

Ziyaret günün anisina karsilikli hediye takdimi ile sona erdi.


Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °