AKPARTI IL BASKANI Hüseyin SEZEN ISTIFA ETTI.

Biz AK davanin neferleri olarak dik, izzetli ve onurlu durmayi siar edindik.

Gündem 21.09.2020 15:21:09 0
AKPARTI IL BASKANI   Hüseyin SEZEN ISTIFA ETTI.

22 Subat’ta basladigimiz 7. Olagan Ilçe kongrelerimizi dün itibariyla Dinar kongremizle tamamladik. 
Cumhurbaskanimiz, Genel Baskanimiz Sn. Recep Tayyip Erdogan’in tensipleriyle Il Baskani olarak atandigim 2 buçuk yildir partimizi dil, din, mesrep, köy, ilçe bölge farki ayirt etmeden herkese açik tuttuk

. Bu süreçte hassasiyetle adalet ve esitlik kavramina büyük önem verdik.

Kimseye haksizlik yapmamaya azami özen gösterdik.

Biz AK davanin neferleri olarak dik, izzetli ve onurlu durmayi siar edindik.

Göreve geldigimde ilk yerel seçimlerde ciddi basarilar kazandik. Sultandagi, Evciler, Dinar, Emirdag, Çay ilçelerimizde Allah’a sükür AK Parti bayragini dalgalandirdik. Bununla birlikte binlerce insanimizi parti ayirt etmeksizin partimizde misafir ettik, talep ve önerilerini dinledik. Size hitap ettigim bu toplanti salonu kimi zaman insanlik adina sesimizi yükselttigimiz bir salon, kimi zaman ise tarihe not düsülen bir mekândir. 
Biz AK davanin neferleri olarak ‘egemenlik, kayitsiz sartsiz milletindir’ düsüncesi ile yasadik ve yasatacagiz. Burada toplantilara katilanlarin kimi sahsi beklentileri karsilanmadigi için bizle yollarini ayirdi, kimi zaman dinleyiciler degisti, kimi zaman yönetim kurulu üyelerimiz yenilendi, vefat edip ayrilanlar oldu, dava sorumlulugunu tasiyamayip çekilenleri gördük.

Görev degisikligi nedeniyle saglik sorunlari sebebiyle gidenler oldu. Ama bu salon her zaman milletin salonu olarak kaldi, öyle de kalacaktir. Kiymetli hemserilerim sohbetlerimiz muhabbetimiz bundan sonra AK dava için yine ayni amaçlarla baska zeminlerde devam edecektir

. Davamiz sadece 18 yillik bir dava degil, 1400 yil önce dünyayi sereflendiren Efendimizin ayak izlerini takip ettigimiz bir davadir.

Yaklasik 2 buçuk yildir büyük bir serefle yürüttügüm AK Parti Afyonkarahisar Il Baskanligi görevinden Genel Merkezle yaptigim istisareler sonucu islerimin yogunlugu ve partimin bayraginin daha yukari tasinmasi için su an itibariyla ayrilmis bulunuyorum. 
Bu olay 19 yillik AK Parti Afyonkarahisar teskilatinda fevkalade basit bir olaydir. Kimse arkasinda bir sey aramasin. Bugün Il Baskani olarak son kez buradan hitap ederken sürç lisan ettiysek affola.

Yogun çalismalarimiz nedeniyle büyüdüklerine sahit olamadigim çocuklarimdan, en büyük fedakarligi eden ve her zaman destekçim olan esimden, annemden, babamdan, avukatlik büromdaki is ortagim ve çalisma arkadaslarimdan, parti çalisanlarimizdan istemeden kirdigimiz üzdügümüz kardeslerimiz de varsa hepsinin haklarini helal etmelerin istiyorum.

Bugüne kadar beraber çalismaktan büyük bir mutluluk duydugum Genel Baskanimiz ve Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan’a, Genel Baskan Yardimcimiz, Teskilat Baskanimiz Erkan Kandemir’e ve Teskilat Baskan Yardimcilarimiza, Il Koordinatörümüz Kurtçan Çelebi’ye tesekkürlerimi sunuyorum

. Birlikte yol yürüdügümüz birbirinden degerli milletvekillerimiz bakanimiz Prof. Dr. Veysel Eroglu’na, Ali Özkaya’ya ve Ibrahim Yurdunuseven’e ayrica tesekkür ediyorum. 
Dava suuru içerisinde vefayla omuz omuza verdigimiz; il yönetim kurulu üyelerimize, ilçe, belde teskilatlarimiza, belediye baskanlarimiza, mahalle ve köy temsilcilerimize, belediye ve il genel meclisi üyelerimize, kadin ve gençlik kollari teskilatlarimiza, sandik görevlisi arkadaslarimiza, partimizin bütün üyelerine, kamu kurum ve kurulusu temsilcilerine, basin mensuplarimiza ve unvansiz, isimsiz kahramanlarimiza sonsuz tesekkürlerimi sunuyorum. 
Liderimizin dedigi gibi;

Bu sarki burada bitmez. Her baslangiç nasil ki bir vedaya gebe ise, her veda da bir baslangica gebedir.

Genel Baskanimiz Sn. Recep Tayyip Erdogan’in Liderligi’nde partimize hizmet etmeye daha büyük bir cosku ve heyecan ile çalismaya devam edecegiz. Bu bir veda degil, bayragi daha yüksege tasima yarisidir. Insallah benden sonra bayragi devralacak kardesimize de Rabbimden muvaffakiyetler diliyorum.

Il baskaninin kim oldugundan daha önemli olan sey, bu görevin nasil ifa edildigidir. 
Cumhurbaskanimiz çikip ‘kim var’ dediginde sagimiza solumuza bakmadan ‘ben varim, biz variz’ dercesine bu davanin pesinden kosmaya devam edecegiz. Zira biz baskan olmak için de AK Partili olmadik.

Bundan önce nasil ki AK kadrolarda görev almissak bundan sonra da verilen her görevi layigi ile yapmaya gayret edecegiz. Bizler sahsi kavga ve menfaatlerimiz için partimizin ve ülkemizin önünü asla tikamayiz, tikayanlara da müsaade etmeyiz. 
Allah yar ve yardimcimiz olsun.


Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °