Gültekin Uysal, hastanelerde yasanan siddet olaylari hakkinda açiklamada bulundu

Gültekin Uysal, hastanelerde yasanan siddet olaylari hakkinda açiklamada bulundu

Gündem 22.09.2020 16:01:06 0
Gültekin Uysal, hastanelerde yasanan siddet olaylari hakkinda açiklamada bulundu

Demokrat Parti Genel Baskani Gültekin Uysal, hastanelerde yasanan siddet olaylari hakkinda açiklamada bulundu

“Hekimlerimizi önce siyasetten, sonra ise cezasizlik ile cesaret gösteren vandallardan, siddet yanlisi kimselerden korumak gerek”


(DP Basin Merkezi – 22 Eylül 2020) Demokrat Parti Genel Baskani Gültekin Uysal, hastanelerde yasanan siddet olaylari hakkinda açiklamada bulundu.

Dün Ankara Keçiören Egitim Arastirma Hastanesi Acil Servisinde yasanan siddet görüntüleri üzerine resmi twitter hesabi @DPGultekinUysal üzerinden açiklamada bulunan Genel Baskan Uysal, siddetteki en büyük payin siyasetçilerin oldugunu ifade etti. 

Hekimleri öncelikle siyasetten korumak gerektigini söyleyen Uysal, sunlari dile getirdi:

“Siyasiler her gün siddet uygulamaya devam ediyorlar”

“Dün Ankara'da, Keçiören Egitim Arastirma Hastanesi Acil Servisinde yasanan, kan donduran görüntüler bizlere bir kez daha bugün tartisilandan gayri, daha acil bir sorunu hatirlatti!

Hastanede hastalar, acil serviste hasta yakinlari, trafikte magandalar, daha da kötüsü sorumluluk sahibi olmasi gereken ama alistiklari üzere gemilerini yürütmek için herkese sarabilen siyasiler, her gün siddet uygulamaya devam ediyorlar.

“Hekimleri önce siyasetten korumak gerek”

Insan yasamina en üst düzeyde saygi gösterecegine dair ant içen hekimler ve saglik çalisanlarinin yasamina saygi gösterilmezse sözlerini nasil tutabilirler?

Hekimleri önce siyasetten, sonra cezasizlik ile cesaret gösteren vandal, siddet yanlisi kimselerden korumak gerek.

“Hastanelere siyaset sokmayin”

Rahmetli Cumhurbaskanimiz ve Genel Baskanimiz Süleyman Demirel'in "camiye, kislaya, okula siyaset sokmayin" sözüne atifla diyebiliriz ki; "hastanelere siyaset sokmayin."

Birakin doktorlarimiz, saglik çalisanlarimiz severek ifa ettikleri vazifelerini yerine getirsin ve umuyoruz her biri emeginin hakkina saglikla erissin.

Salgina yakalanip yasamini yitiren tüm saglik çalisanlarini rahmetle ve minnetle aniyor, salgin dolayisiyla görülmemis bir özveri ile görevinin basinda olan tüm saglik çalisanlarinin önünde saygiyla egiliyoruz.”


Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °