BELEDIYE’DEN EGITIME DEV DESTEK

'ASKIDA TABLET- TV' KAMPANYASI

Gündem 22.09.2020 17:48:22 0
BELEDIYE’DEN EGITIME DEV DESTEK


ONLINE OLMAYAN EV KALMASIN  

Afyonkarahisar Belediyesi yeni egitim-ögretim döneminde ögrencilerin, uzaktan egitime kolay erisebilmeleri için 'Askida Tablet- TV' kampanyasi baslatti. Belediye Baskani Mehmet Zeybek uzaktan egitim gören hiçbir ögrencinin derslerinden uzak kalmamasi için Afyonkarahisar’da 'Askida Tablet-TV' kampanyasi baslattiklarini açikladi.

Tüm hayirsever ve isadamlarimizi kampanyaya destek olmaya davet eden Baskan Zeybek, Afyonkarahisar’da bilgisayari, tableti olmayan, online olmayan hiçbir ev kalmamasini hedeflediklerini söyledi.

“KAMPANYAYA DESTEK OLACAK HAYIRSEVERLERIMIZE SIMDIDEN TESEKKÜRLER”

Uzaktan egitimden mahrum kalmis bir çocugumuza el uzatip askiya tablet birakmak isteyen bagisçilarimizi http://askidatablet.afyon.bel.tr üzerinden bilgilerini, askiya birakmak istedigi tablet veya TV sayisini ve türünü girerek kampanyamiza destek olabilirler.

  Arkadaslarimizda bagisçilarimizla iletisime geçerek tabletler teslim alarak, ihtiyaç sahiplerine ulastiracak. Kampanyamizi bu sekilde baslattik.

El birligiyle hiçbir çocugumuzu egitimden geri birakmayalim istiyoruz.

Bu noktada kampanyamiza destek olacak tüm hayirseverlerimize simdiden tesekkür ediyorum” dedi.

“80’E YAKIN ÖGRENCIMIZ ÜNIVERSITEYE GIRMEYI BASARDI”

Ramazan ayi öncesi ihtiyaç sahiplerine 10 bin adet gida paketi hedeflediklerini hatirlatan Baskan Zeybek, bu sayinin hayirseverlerimiz sayesinde hedeflenenden daha çok oldugunu ifade etti.

 Baskan Zeybek söyle devam etti; “Geçen yil yine egitime destek kampanyasinda Halk Egitim Merkezi isbirligi ile ihtiyaç sahibi dershaneye gidemeyen 500 ögrencimize kurs verildigini de hatirlatan Baskan Zeybek;  “Gönüllülük esasiyla ögretmenlerimiz burada ögrencilerimize kurs verdiler, test kitaplarini ve ders kitaplarini Belediye olarak biz karsiladik.

Çok sükür ki kurslara devam eden 80’e yakin ögrencimiz güzel yerleri kazanmislar.

Bizim inancimizda hayra vesile olan hayri isleyen gibidir. Gida yardim paketinde oldugu gibi ihtiyaç sahiplerimizle hayir sahiplerimizi bulusturacagiz. Insallah onlarinda en kisa sürede bu ihtiyaçlarini gidererek egitim ögretimden geri kalmamalarina vesile olacagiz” dedi.


Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °