HOBI BAHÇESINDE MONTAJ ÇALISMALARINA BASLANDI

HOBI BAHÇESINDE MONTAJ ÇALISMALARINA BASLANDI

Gündem 7.10.2020 15:43:16 0
HOBI BAHÇESINDE MONTAJ ÇALISMALARINA BASLANDI

Belediye Baskani Mehmet Zeybek, bir seçim vaadini daha yerine getiriyor. Seçimlerden önce “Hobi Bahçelerine ilaveler yapacagiz” sözünü tutan Baskan Zeybek, Devlet Parki’nda 229 adet hobi bahçesi olusturulmasi için Park ve Bahçeler Müdürlügü'ne talimat vermisti.  

Park ve Bahçeler Müdürlügü ekipleri Devlet Parki’nin girisinde olusturdugu alanda ahsap kulübeler ve tel örgülerinin montaj islemleri devam ediyor.

    Hobi Bahçeleri'nde küçük bir bahçe kiralayan vatandaslar kendi sebze ve meyvelerini yetistirip toprakla hasir nesir olmanin keyfini sürecek. Vatandaslarimiz kendileri için ayrilan alanlarda sebze ve meyve yetistirme firsati bulacak.

 Bu proje ile birlikte Afyonkarahisarlilar'in sosyal yasamina zenginlik katacaklarini dile getiren Belediye Baskani Mehmet Zeybek, Hobi Bahçesine sahip olmak isteyen vatandaslari Devlet Parki’na davet etti.  Baskan Zeybek, Hobi Bahçelerinin, kentlesme süreci ile birlikte topraktan ve dogadan uzaklasan ve kendi yetistirdigi organik ürünleri tüketmek isteyenler için güzel bir firsat oldugunu ifade etti

 Baskan Zeybek, Devlet Parki’nin girisinde 229 adet hobi bahçesi olusturacaklarini söyleyerek basvuru satlarinin önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylasacaklarini ifade etti. 

Baskan Zeybek  Park ve Bahçeler Müdürlügüne ait Devlet Parki’nda ahsap, pergole ve bank ürünlerinin üretiminin yapildigi marangoz atölyesini de ziyaret ederek çalismalar hakkinda bilgi aldi.

 


Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °
Perşembe 21.8 ° / 10.8 °