Vali Gökmen Çiçek alinan Tedbirlerin Uygulamadaki Karsiligini Denetledi

Üzerimize Düsenden Fazlasini Yapalim

Gündem 9.10.2020 10:15:42 0
Vali Gökmen Çiçek alinan Tedbirlerin Uygulamadaki Karsiligini Denetledi

Bir taraftan günlük programina devam eden Vali Gökmen Çiçek, diger taraftan tüm dünyanin kabusu Koronavirüs salginina karsi etkili mücadelenin devami için alinan tedbirlerin uygulamadaki karsiligini denetleyerek, uyarilari yineliyor.

Bu kapsamda kontrollü sosyal hayatin temel prensipleri olan temizlik, maske ve mesafe konusunda vatandaslara uyarilarda bulunan ve kurallara uyulup uyulmadigini denetleyen Vali Gökmen Çiçek, denetimleri sirasinda maske ve dezenfektan dagitti. Sizlerin destegi bizlere güç veriyor diyen Vali Gökmen Çiçek, “Tedbirlere uydugumuz ölçüde vaka sayilari düsecektir. Lütfen devletimizin aldigi tedbir kararlarina riayet edelim. Salginin kurtulmanin yolu tedbirlere uymaktir” dedi.

 

Vali Gökmen Çiçek daha sonra okul denetimi yapti. Ilkokullar, köy okullari, 8. ve 12. siniflar ile özel gereksinimli çocuklarin okullarinda yüz yüze egitim 12 Ekim Pazartesi günü basliyor. Ögrencilerin saglikli ve güvenli bir egitim alabilmesi için alinan tedbirleri yerinde inceleyen Vali Gökmen Çiçek, siniflari tek tek ziyaret ederek, hijyen ve fiziksel mesafenin korunmasi noktasinda alinan önlemler konusunda bilgiler aldi. Ögrencilerin saglikli bir ortamda egitim almasi için hassas olunmasini isteyen Vali Gökmen Çiçek, egitim ögretimin sürekliligini saglayabilmek için hepimiz üzerimize düsenden fazlasini yapalim” dedi.


Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °