Vali Gökmen Çiçek bugünkü programini basin kuruluslarini ziyarete ayirdi.

Sehrin Yararina Her Iste Basini Yanimizda Görmek Isteriz

Gündem 14.10.2020 18:10:50 0
Vali Gökmen Çiçek bugünkü programini basin kuruluslarini ziyarete ayirdi.

Vali Gökmen Çiçek bugünkü programini basin kuruluslarini ziyarete ayirdi. 
Afyonkarahisar’da günlük yayin yapan Kocatepe Gazetesi ile Odak Gazetesi’ne ziyaretler gerçeklestiren Vali Gökmen Çiçek ardindan Internet Medya Birligi’ni ziyaret etti.
Vali Gökmen Çiçek’in ilk duragi Kocatepe Gazetesi oldu. Afyonkarahisar’in en eski gazetelerinden olan ve köklü bir geçmise sahip olan Kocatepe Gazetesi hakkinda Gazete Sahibi Sezer Küçukkurt’tan bilgiler alan Vali gökmen Çiçek, gazete personeliyle de görüserek çalismalarinda ve kamuoyunu aydinlatma yönündeki çabalarinda kolayliklar ve basarilar diledi.

Odak Gazetesi’ni Ziyaret Etti

Vali Gökmen Çiçek’in bir diger ziyareti Afyonkarahisar’in günlük yayin yapan gazetelerinden olan Odak Gazetesi’ne oldu.
 Odak Gazetesi Genel Yayin Yönetmeni Rabia Güzbey’den gazetenin genel isleyisi ve yapilan çalismalar konusunda bilgiler aldi. 
Personelle de görüsen Vali Gökmen Çiçek, vatandaslari bilgilendirme noktasinda özverili çalismalar yürüten çalisanlara basarilar diledi.

Internet Medyasi Hakkinda Bilgi Aldi

Internet Sitesi Sahiplerinin bir araya gelerek olusturduklari Internet Medya Birligi’ne de ziyarette bulunan Vali Gökmen Çiçek, site sahipleri ile sohbet ederek, basin sektörü, internet haberciligi ve Afyonkarahisar’da internet medyasinin genel durumuna iliskin istisarelerde bulundu.

Sehrin Yararina Her Iste Basini Yanimizda Görmek Isteriz

Basini güçlü bir ilde görev yapmaktan büyük bir mutluluk duydugunu belirten Vali Gökmen Çiçek, basin mensuplarinin büyük fedakârliklarla önemli bir görevi yerine getirdigine degindi.

Afyonkarahisar basininin bu sehrin faydasina her ise destek oldugunu ve kendi içerisinde otokontrolü olan bir basin camiasi oldugunu söyleyen Vali Gökmen Çiçek: “Bu sehrin yararina olacak her iste basini yanimizda görmek, yapacagimiz projelerde ve çalismalarda desteklerini almak isteriz.

Kamuoyunun dogru bilgilendirilmesinde ve sehrin degerlerinin anlatilmasinda, yapilan islerin genis kitlelere duyurulmasinda önemli bir görev üstlenen basin mensuplarina görevlerinde kolayliklar ve basarilar diliyorum” dedi.

 


Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °
Perşembe 21.8 ° / 10.8 °