AFYON ILE ISPARTA KARDES SEHIR

BASKANIMIZ VAAT ETTIGI PROJELERIN BIRÇOGUNU TAMAMLADI

Gündem 16.10.2020 14:45:49 0
AFYON ILE ISPARTA KARDES SEHIR

ISPARTA BELEDIYE BASKANI SÜKRÜ BASDEGIRMEN TESISLERE HAYRAN KALDI

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroglu ve Belediye Baskani Mehmet Zeybek'in davetlisi olarak sehrimize gelen Isparta Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen Ileri Biyolojik Aritma Tesisi'nde incelemelerde bulundu.

ZEYBEK BASKAN'I MAKAMINDA ZIYARET ETTI

Isparta'da hayata geçirmeyi planladiklari Aritma Tesisi konusunda bilgiler alarak temaslarda bulunan Isparta Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, Ileri Biyolojik Aritma Tesisimize hayran kaldi.Isparta Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen'e Baskan Yardimcisi Süleyman Karakus eslik ederken Birlik Müdürü Övgü Coskun tesisin çalismalarina iliskin detayli bir bilgi verdi. Temaslarin ardindan Belediye Baskani Mehmet Zeybek'in makamina geçen Belediye Baskani Basdegirmen'i AK Parti Milletvekili Veysel Eroglu,  AK Parti Genel Merkez Teskilat Baskanligi Bölge Koordinatörü Hüseyin Sezen, AK Parti Il Baskani Hüseyin Ceylan Uluçay ve Il Genel Meclisi Baskani Burhanettin Çoban karsiladi. 

ÖRNEK TESISLERI ZIYARET EDIYORUZ

Ileri Biyolojik Aritma Tesisi hakkinda izlenimlerini aktaran Isparta Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, Örnek alarak Isparta'da yapmak istedigimiz tesisi en iyi sekle getirebilmek için basarili olan tesisleri ziyaret ediyoruz. Gittigimiz illerde Sayin Baskanlarimiz ve daire müdürlerimizle birlikte o birimin yetkililerinden bilgiler aliyoruz. Atik su ile alakali baskan yardimcim ve teknik ekibimizle birlikte o bölgedeki tesislerdeki farkindaliklari görmeye çalisiyoruz. Su ana kadar Kayseri, Konya illerindeki tesislerde incelemeler yaptik. Simdi de komsu ilimiz Afyon'u görüyoruz.

TESISIN BAZI ASAMALARINDA BÜYÜKSEHIRLERDEN DAHI ÖNDESINIZ

Afyon'da da büyüksehirler kadar, hatta bazi asamalarda da önde olan tesisler gördük. Çok güzel çalismalar olmus, giren su ile çikan suyun arasindaki farki görünce bizlerde son derece memnun olduk. Bizimde amacimiz o farki ortaya çikarmak. Çevreyi ilgilendiren her konuda iyi örnekleri görerek çalisabilmemiz gerekir. Kayseri ve Konya'yi gezdikten sonra eski Orman ve Su Isleri Bakanimiz Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroglu bizzat beni arayarak Bizlerde size katki sunmak istiyoruz demesi bizi çok mutlu etti. Bu amaçla bizlere bu konuda destek olan Afyonkarahisar Milletvekilimiz Veysel Eroglu ve Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek'e sehrim adina tesekkür ederim dedi.

AFYON ILE ISPARTA KARDES SEHIR

Belediye Baskani Mehmet Zeybek ile hizmet konusunda her zaman istisare halinde olduklarini söyleyen Isparta Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, Afyon ile Isparta komsu, kardes... Bu birlik ve beraberlik insallah daim olur.

Güzel hizmetleri insallah birlikte yapariz. Afyon'un gelismesi bize, bizim gelismemiz Afyon'a faydalidir.

Karsilikli isbirligi içinde ülkemizdeki en iyi iller arasina girmeyi amaçliyoruz dedi.

Belediye Baskani Mehmet Zeybek ise Isparta Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen'i sehrimizde konuk etmekten duydugu memnuniyeti ifade ederek belediyeler arasi yapilan istisarelerin hizmete dönüsecek olmasinin büyük önem tasidigini söyledi.

Sehirlerimizi nasil daha güzel hizmet etmenin gayesi içinde olduklarini ifade eden Baskan Zeybek, Tek var gayemiz var el birligi ile halkimiza hizmet etmek.

Bu amaçla yaptigimiz veya bundan sonra yapacagimiz çalismalarda her daim istisare halinde olmak.

Bu vesileyle Isparta Belediye Baskanimiz Sükrü Basdegirmen ve ekibini güzel Afyon'umuzda agirlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz dedi.

BASKANIMIZ VAAT ETTIGI PROJELERIN BIRÇOGUNU TAMAMLADI

Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroglu ise Belediye Baskani Mehmet Zeybek'in çalismalarinda övgüyle söz etti.Baskan Zeybek'in seçimlerden önce vaat ettigi projelerin birçogunu kisa zamanda tamamladigini ifade eden Veysel Eroglu, Baskanimizi takdir ediyoruz.

Ayrica hep birlikte bir uyum var. Birlikte Ankara'ya gidiyor,yatirim taleplerimizi yerine getiriyoruz dedi. 


Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °