Merkez Ilçeden Köy ve Belde Çikarmasi

AK Parti Afyonkarahisar Merkez Ilçe Baskani Ziya Karadeniz ve ekibi çalismalarini araliksiz sürdürüyor.

Gündem 18.10.2020 09:40:47 0
Merkez Ilçeden Köy ve Belde Çikarmasi

Merkez Ilçeden Köy ve Belde Çikarmasi

 

AK Parti Afyonkarahisar Merkez Ilçe Baskani Ziya Karadeniz ve ekibi çalismalarini araliksiz sürdürüyor.

 

Ak Parti Genel Merkezi tarafindan il ve ilçe teskilatlarina gönderilen yeni üye hedeflerine ulasmak için Merkez Ilçe Teskilati Baskan Karadeniz öncülügünde tam kadro sahada.

Geçtigimiz hafta boyunca çalismalarini sürdüren Merkez Ilçe Teskilati, mahalle, köy ve beldelerde çalismalarina agirlik verdi. Üye çalismalari kapsaminda Belediye Meclis Üyelerinden de destek isteyen Baskan Karadeniz, hafta boyunca Gebeceler, Susuz, Beyyazi, Çikrik, beldeleri, Kozluca, Bostanli, Burhaniye, Omuzca, Kaplanli ve Alcali köylerini tek tek ziyaret etti.

Ziyaretlerde Belde Belediye Baskanlari ve Belde Teskilatlari tek tek ziyaret edildi. Baskan Karadeniz’e, Teskilat Baskani Tayfun Sanli, Siyasi Hukuki Isler Baskani Serkan Mumyakmaz, Ekonomi ve Mali Isler Baskani Halil Akbulut, Yönetim Kurulu Üyeleri ve ayni zamanda belde ve köy koordinatörleri Suat Sivrikaya, Mustafa Aslan, Ahmet Yildiz, Ramazan Doruklu, Aziz Eruslu ve partililer katildi.

 

“Teskilatimizin her kademesiyle kucaklasiyoruz”

 

Köy ve Mahalle ziyaretleri esnasinda açiklamalarda bulunan Baskan Karadeniz, “Teskilatimizin her kademesi ile kucaklasiyoruz.

Pandemi dolayisiyla ziyaretlerimizi kisitli sayida gerçeklestirebiliyoruz. Insallah bu süreci atlatiktan sonra, teskilatimizla daha fazla bir araya gelecegiz. Beldelerimiz, köylerimiz bizler için çok önem arz etmektedir.

Bu nedenle ziyaretlerimize belde ve köylerimizden basladik” dedi. Karadeniz Üye çalismalarina tüm teskilatin tam kadro dahil oldugunun da altini çizdi.

“Ziyaretlerimizin gayesi, hem kongremize yogun katilim gösteren belde ve köylerimize tesekkür etmek, hemde üye çalismalarimizi hizlandirmak” diye konusan Karadeniz

, “Her zaman halkimizla birlikteyiz, hemsehrilerimizi kibrin ve enaniyetin olmadigi kardeslik ve hosgörünün yer aldigi, 1400 yillik bir misyonun temsilcisi AK Partimiz’de siyaset yapmaya, gönül verdigi davaya üye olmaya davet ediyorum” dedi.

 

Merkez Ilçe Teskilati, köy ve belde ziyaretleri sonrasinda Il Merkezin de de birçok çalismayi hafta boyunca hayata geçirerek, üye çalismalarina yogunlasti.


Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °