MUHTARLARDAN ZEYBEK BASKAN'A ZIYARET

MUHTARLARDAN ZEYBEK BASKAN'A ZIYARET

Gündem 19.10.2020 13:57:51 0
MUHTARLARDAN ZEYBEK BASKAN

Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayisiyla Afyonkarahisar Muhtarlar Dernegi Baskani Suat Uygur ve dernek yönetim kurulu üyelerini makaminda kabul etti.

Dernek Baskani Suat Uygur ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerinin katildigi ziyaretten duydugu memnuniyeti ifade eden Belediye Baskanimiz Zeybek, muhtarlarin destekleriyle hedeflenen hizmetleri daha hizli ve saglikli bir sekilde ulastirmaya devam ettiklerini söyledi.

Baskanimiz Zeybek, “Demokrasinin olmazsa olmazimizdan olan muhtarlarimiz bizim belediye olarak mahallelerde halkimizla aramizdaki köprü görevini gören en yakin çalisma arkadaslarimiz.

Belediyemizin gören gözü, yürüyen ayagi ve tutan eli mesafesindedir.

Göreve geldigimiz günden itibaren muhtarlarimizi kendimizden farkli görmedik.

Her hafta yapmis oldugumuz mahalle ziyaretlerimizde mahalle muhtarlarimiz daima yanimizda oldu.

Çok güzel uyumlu bir çalisma sergiliyoruz.

Pandemi sürecinden önce yaptigimiz muhtarlarla istisare toplantilarimizi önümüzdeki aydan itibaren hayata geçirmek istiyoruz.

19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, kendilerine saglikli ve mutlu bir ömür diliyorum” dedi.

BASKANIMIZ HER ZAMAN BIZIM YANIMIZDA

Afyonkarahisar Muhtarlar Dernegi Baskani Suat Uygur ise Belediye Baskani Mehmet Zeybek’e tesekkür ederek, sehrimizin gelisimi adina el birligi ile çalisacaklarini ifade etti. Mahallelerin her türlü ihtiyacini tespit edip, hizmet noktasinda büyük gayret gösteren Baskan Zeybek’in muhtarlara özel önem verdigini söyleyen Uygur, “Belediye baskanimiz her zaman muhtarlarimizin yaninda.

Bizlere verdigi destekten dolayi da kendisine tesekkür ediyoruz” diye konustu.


Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °