MHP Il Baskani Kocacan mazbatasini aldi

MHP Il Baskani Kocacan mazbatasini aldi

Gündem 22.10.2020 14:55:23 0
MHP Il Baskani Kocacan mazbatasini aldi

MHP Il Baskani Kocacan mazbatasini aldi

Milliyetçi Hareket Partisinin 13. Olagan il kongresinde yeniden il baskanligina seçilen Mehmet Kocacan ve yönetimi mazbatasini aldi. Baskan Kocacan, il kongresinde kendisine destek veren tüm partililere ve kongreye katilanlara tesekkür etti.

 

Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte il seçim kuruluna gelen MHP Il Baskani Mehmet Kocacan, ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri mazbatalarini aldilar.

Baskan Kocacan, “Hafta sonunda gerçeklestirdigimiz toyumuz ile yeniden bu kutlu davaya hizmet etmek adina mazbatamizi aldik. Öceki yönetimimize tekrar buradan tesekkür ediyorum. Yeni yönetimimizle birlikte 2023 hedefleri için hep beraber bu yola çiktik

. Cumhur Ittifaki anlayisi ile Bilge Liderimizin siyasi düsüncelerden asla ayrilmadan hizmet edecegiz.

Ayrica, seçim boyunca desteklerini bir an eksik etmeyen basta MYK Üyemiz ve Afyonkarahisar Milletvekilimiz Mehmet Taytak’a, yönetim kurulumuza, yeni yönetimimize, ilçe baskanlarimiza ve yönetimlerine,  belediye baskanlarimiza, il genel meclis üyelerimize, belediye meclis üyelerimize, tüm delegelerimize, Milliyetçi Ülkücü Harekete gönül veren bütün dava arkadaslarimiza en kalbi duygularimla sevgi ve saygilarimi sunuyorum.

Durmadan yilmadan tüm ekibim ve teskilatlarimizla var gücümüzle çalisacagimizin sözünü veriyor. Kongremizin ve sonucunun bizlere, MHP’ne ve Ilimize hayirli olmasini temenni ediyorum. Allah yar ve yardimcimiz olsun.

Ne mutlu Türk’üm diyene" ifadelerinde bulundu.

 


Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °