Bakan Eroglu Suhut Ilçesinde Temaslarda Bulundu.

Bakan Eroglu Suhut Ilçesinde Temaslarda Bulundu.

Gündem 19.09.2017 21:08:00 0
Bakan Eroglu Suhut Ilçesinde Temaslarda Bulundu.

 

 

Programlari dahilinde ilk olarak Ahilik Haftasi nedeniyle Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi tarafindan hazirlanan Temsili Sed Kusatma Törenine katilan Orman ve Su Isleri Bakani Prof. Dr. Veysel Eroglu, memleketi Suhut’a ilçesine geçerek birçok temaslarda bulundu.
 
Bakan Eroglu’nun Suhut Ilçesi programina Vali Mustafa Tutulmaz, Suhut Kaymakami Dr.Mehmet Boztepe, IGM Baskani Salih Sel, Suhut Belediye BaskaniRecep Bozkurt, Kamu Kurum ve Kurulus Temsilcileri, Orman ve Su Isleri Bakanligi Üst düzey Yetkilileri ve Sivil Toplum Örgütü temsilcileri eslik ettiler.
 
Bakan Eroglu, Suhut Ilçesindeki temaslarina ilk olarak Suhut Meslek Yüksek Okulu ve Saglik Hizmetleri Meslek Yüksekokuluna ziyaretle basladi. AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak ile üniversite yöneticileri tarafindan karsilanan Bakan Eroglu, okul içerisinde incelemelerde bulunurken Rektör Solak’tan okul hakkinda bilgiler aldi.
Bakan Eroglu, Suhut Meslek Yüksekokulu ziyareti sirasinda okul bahçesine ziyaretinin anisina agaç dikimi gerçeklestirdi.
 
Daha sonra Suhut Kaymakamligini ziyarette bulunan Bakan Eroglu ve Vali Tutulmaz, ilçe hakkinda Kaymakam Boztepe’den brifing aldilar. Ziyaret sirasinda Kamu Kurum ve Kurulus temsilcileri ve ilçe paydaslariyla bilgi alis verisinde bulunan Bakan Eroglu, Suhut’ta proje halinde olan, devam eden ve tamamlanan yatirimlar hakkinda görüs alis verisinde bulundular.
 
Temaslarinin sonuncusunu Suhut Belediye Baskanligina gerçeklestiren Bakan Eroglu, Belediye Baskani Bozkurt ve belediye çalisanlari tarafindan karsilandi. Ziyarette Baskan Bozkurt’tan Belediye Baskanligi olarak ilçede yapilan ve yürütülen çalismalar hakkinda bilgiler aldi. Daha sonra Baskan Bozkurt’un Suhut halkina hizmet etmek adina istek ve taleplerini dinleyen Bakan Eroglu, basarili çalismalarindan dolayi Suhut Belediye Baskani Recep Bozkurt’a tesekkür etti.
 
Bakan Eroglu’nun Suhut ilçesindeki temaslari Suhut Belediye Baskanligi ziyaretiyle son buldu.

Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °