ÜLKEM PARTISI ISPARTA KONGRESI YAPILDI

ÜLKEM PARTISI ISPARTA KONGRESI YAPILDI

Gündem 28.10.2020 15:50:59 0
ÜLKEM PARTISI ISPARTA KONGRESI YAPILDI

Isparta ilinin Girisinde Ülkem Partisi Genel Baskani Neset Dogan’in karsilanmasiyla birlikte büyük bir konvoy halinde ispartada bir dügün salonunda gerçeklestirilen isparta il kongresine geçen partililer,Yogun katilim sagladi. 
Genel Baskan Neset Dogan,  ve Ülkem Partisi Genel baskan yardimcilarinin yani siraIsparta il Baskani Il baskani Yildiray Altinok ve çok sayida il baskanlari ve Ilce Baskanlarinin parti yöneticilerinin katildigi Isparta 1. Olagan kongresine saygi durusu ve istiklal marsinin
okunmasi ile kongreye Geçildi.
Temel felsefelerinin dil, din, mezhep, sagci solcu görüs ve irk ayirmaksizin Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartina sahip vatanseverleri kucaklamak ve ayrimcilik yapmaksizin birlik içinde yasayarak vatanimizi en üst dünya ülkesi seviyesine getirmek olacagini söyleyen Genel Baskan Yardimcisi ve Dogu Güneydogu Teskilat Baskani Halit Toprak, Ülkem Partisinin hedeflerini dile getirdi.
Baskan Toprak, söyle konustu; “Ülkem Partisi olarak hedefimiz kendi yolumuzda ilerlerken kimseyi kirmadan, üzmeden ve hiçbir siyasi partiyi ötelestirmeden ilerlemektir.
Biz bu zamana kadar gelen tüm liderlerin ülkemiz için iyi seyler yapmak için geldiklerine inaniyoruz. 
Tüm liderlere de saygi duyuyoruz. 
Bu davranisimiz kimseden korkumuzdan degil vatana olan sevgimizdendir.
Biz hiçbir partinin vazgeçilmez kutsal yapi olduguna inanmiyoruz. 
Ülkem Partisi hiçbir partinin devami degil ve ayni zamanda hiçbir partinin güdümünde degildir. 
Partiler insanlara hizmet etmek için birlestirilmis birer çatidir.
Eger parçalanma düsmanlik ve sencilik oluyorsa vatana o çatida hizmet olmayacagi inancindayiz.
Onun için yeni çatilar gerekir. 
Yeni süreçte vatanlarina hizmet etmek isteyenlerin çatisi Ülkem Partisi olacaktir. 
Bu gerekçeler dogrultusunda bizler ile ayni düsüncelere sahip arkadaslarimizi ve dostlarimizi Ülkem Partisi saflarinda bizler ile birlikte mücadele etmeye davet ediyoruz.

Ülkem Partisi, enerjisiyle, heyecaniyla, coskusuyla; en önemlisi de Türkiye’yi aydinlik gelecege tasiyacak bir vizyonla milletimizin bu arzusuna cevap vermenin gayreti içinde olacaktir.
Biz, sosyal devletin, hukuk devletinin edebiyatini yapanlardan olmayacagiz,

Onun içinde halkimizla, milletimizle her daim iç içe olan bir bagimiz her zaman var olacaktir. 
Biz Ülkem Partisi olarak gücümüzü enerjimizi sevginizden dostlugunuzdan ve Vatanseverligimizden aliyoruz.” seklinde konustu. 
Ülkem Patisi Genel Baskani Neset Dogan, kongreye büyük katilim saglayan Ispartali vatandaslara ülkem Partisinin ilkelerinden bahsederek Dogruluk, dürüstlük, vatan, bayrak sevgisini yanima alarak yola çiktigini ve çiktigi yolda ülkemizin güzel insanlariyla yol yürümenin büyük mutlulugunu yasadiginin altini çizdi.
 Genel Baskan Dogan söyle konustu;

“Ülkemiz için yol yürüyecegim bacimda gardasimda aradigim yegâne özellik vatan sevgisi ve bayrak sevgisidir.

Felsefem dil, din, mezhep, sag, sol ayirmaksizin TC Kimlik kartina sahip vatanseverleri kucaklamak ve ayrimsiz ve birlik yasayarak Vatanimizi en üst dünya ülkesi seviyesine getirmek olacaktir. Biz Ülkem Partisi olarak kendi yolumuzda ilerlerken kimseyi kirmadan, üzmeden ve hiçbir partiyle isimiz olmadan ilerlemektir.

Biz bu zamana kadar gelen Tüm liderlerin ülkemiz için iyi seyler yapmak için geldiklerine inaniyoruz. Tüm liderlere de saygi duyuyoruz. Korkumuzdan degil Vatan sevgimizden.

Biz hiç bir partinin vazgeçilmez kutsal yapi olduguna inanmiyoruz. Partiler insanlari hizmet etmek için birlestiren bir çatidir. 
Eger parçalanma ve düsmanlik sencilik oluyorsa Vatana o çatida hizmet olamayacagi inancindayiz.
Buradan sunu belirtmek istiyorum
Muhalefet Partililerinin bazilari erken seçim beklentisi içersine girdi.
Ekonominin iyiye gitmedigi su günlerde erken seçim  bekleyen siyasi partiler bizim gözümüzde vatan hainidir.
Onun için yeni çatilar gerekir yeni süreçte vatanlarina hizmet etmek isteyenlerin çatisi Ülkem Partisi olacaktir. 
Nasip olurda yüce Türk milleti bizi yönetime layik görürse yapacagimiz baslica islerimiz:

Her meslek grubundan yönetici arkadaslarim olacak çekirdekten yetisme.
Yürütmenin daha güçlü olmasi, daha itibarli olmasi. Yarginin tam bagimsiz. 
Baskanlik sisteminden vazgeçilip parlamenter sistemi daha çok gelistirerek islemesini saglamak Yepyeni önce ülkemizi ve dünyayi geride birakacak çagdas ve çok daha güçlü tarihini unutmayan bir anayasa olusturmak. 
Issizlik için büyük projelerimiz mevcut Disariya bagimligin önüne geçmek için Tarim ve hayvancilikta çok basarili olacak projeler Sanayilesmede ve ihracatta tavan yapacak projeler Deniz ve turizmde çag atlayacak gelismeler kisacasi üreterek Tüm dünyaya ihracati artirarak hizla büyümektir.
Belediyelerimizin tamamini kamuya aktararak belediye müdürü atamasiyla belediyelerdeki hizmeti daha üst seviyelere çikartmaktir.
 Inanç hizmetleri üst kurulu olusturulacak her inançtan bir temsilci bulunacak, ibadetler aleni degil Allah’la kul arasinda olacak Ülkemizde bulunan Suriyeli komsularimizin kendi yurtlarina dönmeleri ivedilikle saglanacak Devletin hiçbir isi kapali kapilar arkasinda olmayacak her sey seffaf olacaktir.
Basin tamamen özgür olacak, yanlis yaptigimiz yerde gerekirse denetleme mekanizmasi olarak hareket edecek Basinin liderlerin göremedigi yanlislari görebilme yetenegi çok daha fazla oldugunu unutmayacagiz Vatansever basin her zaman yanimizda olacaktir. 
Her alanda adam kayirma ve torpil olayi kesinlikle olmayacak Mülakatlarimizda yazili sinavlar içinde yapilacaktir. 
Her vatandasimiz bileginin hakkiyla istedigi yerlere gelmesi saglanacak.
Devletimizin tüm lider konumunda olan hizmet edenler olarak lüzumsuz tüm harcamalardan ve lüksten kaçinacaktir. 
Kamu malini ne yiyecegiz nede yedirecegiz. 
Çünkü biz vatanseverler olarak vatan bayrak ve yetim hakkinin ne oldugunu bilenleriz.
Iste tam bu yüzden tüm ülkemizin insanlari bizi tercih edecekler.” seklinde konustu.
Ülkem Partisi Isparta  1. Olagan kongresine tek liste halinde giren il baskanimiza Basarilar dilerim diyerek sözlerini tamamladi.

 


Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °