Milletvekili Mehmet Taytak, Ankara’da bakanlik ziyaretlerine devam ediyor.

Milletvekili Mehmet Taytak, Ankara’da bakanlik ziyaretlerine devam ediyor.

Gündem 29.10.2020 14:06:33 0
Milletvekili Mehmet Taytak, Ankara’da bakanlik ziyaretlerine devam ediyor.

 

Çevre ve Sehircilik Bakani Murat Kurum’u makaminda ziyaret eden Milletvekili Taytak, bazi ilçe ve belde belediyelerinin taleplerini iletti.

 

 

Hem Afyonkarahisar’in hemde belediyelerin ihtiyaçlari dogrultusunda taleplerini yerine getirmek için Ankara’da yogun bir mesai harcayan MHP MYK Üyesi ve ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, bakanlik ve bürokrasi ziyaretlerine devam ediyor.

Çevre ve Sehircilik Bakani Murat Kurum’u makaminda ziyaret eden Milletvekili Taytak, ilçe ve belde belediyelerin taleplerini iletti.

 

TAYTAK, BAKAN KURUM’A TESEKKÜR ETTI

Milletvekili seçildigi günden itibaren bakanlik ve bürokrasi ziyaretleri çerçevesinde belediyelerin birçok talebini karsilayan Milletvekili Taytak, belediye baskanlarinin seçim öncesi kendi bölgelerinde halka vermis oldugu sözleri yerine getirme adina önemli hizmetler gerçeklestirdi.

  Milletvekili Taytak, Çevre ve Sehircilik Bakani Murat Kurum’u ziyaret ederek belediyelerin istek ve taleplerini iletti. Samimi bir ortamda geçen ziyarette Bakan Kurum, Milletvekili Taytak’in ziyaretinden dolayi tesekkür etti.

Bakan Kurum, Taytak’a belediyelerin istek ve taleplerinin yerine getirilecegini söyledi. Milletvekili Taytak, desteklerinden ve yakin ilgisinden dolayi Bakan Kurum’a tesekkür etti.


Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °