AK PARTI HEYETI MERKEZE BAGLI BELDELERE ÇIKARMA YAPTI

“Vatandaslarimizin her daim yaninda olduk”

Gündem 9.11.2020 10:36:21 0
AK PARTI HEYETI MERKEZE BAGLI BELDELERE ÇIKARMA YAPTI

AK PARTI HEYETI MERKEZE BAGLI BELDELERE ÇIKARMA YAPTI

 

AK Parti heyeti merkeze bagli kasabalara çikarma yapti. AK Parti Il Baskani Hüseyin Ceylan Uluçay, milletvekilleri Ali Özkaya, Ibrahim Yurdunuseven ve Merkez Ilçe Baskani Ziya Coskun Karadeniz’in yer aldigi heyet belediye baskanlari ile görüstü, vatandaslarin talep ve önerilerini dinledi.

 

AK Parti Afyonkarahisar Il Baskani Hüseyin Ceylan Uluçay, milletvekilleri Ali Özkaya ve Ibrahim Yurdunuseven ve Merkez Ilçe Baskani Ziya Coskun Karadeniz ile birlikte merkeze bagli belde ve köylerde bir dizi ziyaretlerde bulundular. Büyükkalecik, Salar, Sülümenli, Çikrik, Susuz ve Gebeceler’i ziyaret eden heyet, vatandaslari ziyaret edip belediye baskanlari ile bir araya geldiler.

 

“AK Parti sehrimize ayri bir önem vermistir”

 

AK Parti'nin 2002 yilindan bu yana Afyonkarahisar'a yapmis oldugu yatirimlara, vermis oldugu degere dikkat çeken AK Parti Afyonkarahisar Il Baskani Hüseyin Ceylan Uluçay mesajinda su ifadelere yer verdi;

Partimiz kuruldugu ve milletimizin teveccühü ile iktidara geldigi günden bu yana, partimizin kurulmasina sahit olmus sehrimizin topraklarina ayri bir önem vermis ve kalkinmasinda büyük rol oynamistir.

Bizler bu partinin, bu davanin bir neferi olarak sehrimize ve vatandaslarimiza hizmet yolunda her daim çalismaya devam ediyoruz. Dünyanin derinden sarsildigi koronavirüs salgini sürecinde milletimizin her alanda yaninda olduk ve olmaya devam edecegiz.

 

“Afyonkarahisar ülkemizin en gözde sehirlerinden biri”

 

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya da açiklamasinda "AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri olarak partimizin siar edinmis oldugu, milletimizin gönüllerinde yer edebilmek için sehrimizin her sokaginda yilmadan yorulmadan vatandaslarimizla bir araya gelerek taleplerini dinliyoruz. Sehrimizi yeni yatirimlarla donatmak ve kalkinmasini saglama gayreti içerisindeyiz.

Her gün daha da gelisen sehrimiz ülkemizin artik gözde sehirlerinden biri" Ifadelerini kullandi.

Milletvekili Ibrahim Yurdunuseven de "Bu sehrin sokaklarinda bu sehrin ekmegini yiyerek büyümüs bu sehrin bir evladi, bu sehrin vekili olarak Ankara'da sehrimizi temsil etmek, sorunlarini çözmenin disinda, bizzat hemserilerimizle bir arada olmak, sorunlarini ve taleplerini yerinde dinlemek için yogun gayret gösteriyoruz.

Merkez ilçemize bagli belde ve köylerimizde vatandaslarimizi, sehrimizin her kösesinde oldugu gibi eksiksiz tam hizmet almalari yasadiklari sorunlar noktasinda aninda çözüme ulasabilmek ve yatirim planlarimiz hakkinda fikirlerini aldik.

Vatandaslarimizin her daim yaninda olduk ve olmaya devam edecegiz" dedi.

 

“Kamu yararina uygun her talep çözüme kavusuyor”

 

AK Parti Afyonkarahisar Merkez Ilçe Baskani Ziya Coskun Karadeniz de açiklamasinda söyle dedi; Yerlesim yerlerimizin daha hizli bir sekilde kalkinmasini saglamak için sorunlari ve talepleri yerinde görmek birinci kosulumuzdur.

Bu yüzden beldelerimizi ziyaret ederek, belediye baskanlarimizi ve vatandaslarimizi dinliyor, tek tek not aliyoruz.

Bazi sorunlara aninda müdahale ederken bazilarini da vekillerimiz Ankara’ya götürüp orada çözüm sagliyor.

Burada vatandaslarimizin kamu yararina uygun olan talepleri mutlak suretle çözüme kavusuyor.

AK Parti olarak her vatandasimizin talebine hassasiyetle yaklasiyor, tek isimizi o ismis gibi üzerinde çalisiyoruz.

 

Ünsal’in ailesine taziye ziyareti

 

Heyet, geçtigimiz günlerde Covid-19 sebebiyle hayatini kaybeden Akharim Belediye Baskani Esref Ünsal'in ailesine de taziye ziyaretinde bulundu. Heyet, koronavirüs salginina karsi ilk günkü hassasiyetle dikkat etmek ve tedbirlere özen göstermek gerektigine dikkat çekti


Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °