"BIR BILENLE BILGE NESIL" KITAP OKUMA YARISMASININ PROTOKOLÜ IMZALANDI

"BIR BILENLE BILGE NESIL" KITAP OKUMA YARISMASININ PROTOKOLÜ IMZALANDI

Gündem 11.11.2020 18:06:20 0

 Bu yil 5.'sI düzenlenecek "Bir Bilenle Bilge Nesil" Projesi Kitap Okuma Yarismasi için Belediye Baskani Mehmet Zeybek, Il Milli Egitim Müdürü Metin Yalçin ve Egitim Bir Sen 1 Nolu Sube Baskani Mustafa Arslan arasinda protokol imzalandi.           

Egitim Bir Sen 1 Nolu Sube öncülügünde, orta ögretim düzeyindeki ögrencilere, hem okuma hem de yazma kültürünü kazandirmak amaciyla düzenlenen "Bir Bilenle Bilge Nesil" Kitap Okuma Yarismasi, bu yil yine Afyonkarahisar Belediyesi ve Il Milli Egitim Müdürlügü'nün destekleriyle gerçeklestirilecek.

2020-2021 egitim ögretim yili içerisinde, daha sonra açiklanacak takvim dogrultusunda, besincisi düzenlenecek yarismanin protokolü, Belediye Baskani Mehmet Zeybek, Il Milli Egitim Müdürü Metin Yalçin ve Egitim Bir Sen 1 Nolu Sube Baskani Mustafa Arslan arasinda Baskanlik makaminda imzalandi.

“EGITIME YAPILAN HER YATIRIMDA BIZ VARIZ”

Yarismayla ilgili Baskan Mehmet Zeybek'e bilgi veren Egitim Bir Sen 1 Nolu Sube Baskani Mustafa Arslan, Afyonkarahisar merkez okullarini kapsayan protokol çerçevesinde, bes yilda  ögrencilere dagitilan kitap sayisinin yaklasik 45 bine ulasacagini ve geçen yillardan edindikleri tecrübeler isiginda, bu yil yine binlerce üzerinde ögrencinin katilimini beklediklerini söyledi.  

Baskan Zeybek milli ve manevi degerlere bagli, kisisel ve sosyal yönden gelismis, etkin, üretken, topluma faydali nesiller yetistirmek adina bu tür projelere çok büyük önem verdiklerini belirterek, protokolün, ilimiz egitim ve ögretim camiasina ve tüm ögrencilere hayirli olmasini diledi. 
Egitime yapilan her türlü yatirimin yaninda olduklarini söyleyen Baskan Zeybek, projeye destek veren Il Milli Egitim Müdürlüge ve Egitim Bir Sen camiasina tesekkür etti.

“ÖGRENCILERIMIZIN BASARILARINA KATKI SUNACAK”

Il Milli Egitim Müdürü Metin Yalçin ise projeye destek olmaktan büyük mutluluk duyduklarini söyledi. Belediye ve sendikanin mimarligini yaptigi bu projeyi okullarimiz ve ögrencilerimiz için kazanç olarak degerlendirdiklerini kaydeden Il Milli Egitim Müdürü Yalçin; “ Inaniyorum ki, projemiz geçmis yillarda oldugu gibi bu sene de yine ögrencilerimizin basarilarina katki sunacak.
 Projeye destek olan Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek ve Egitim Bir Sen 1 Nolu Sube Baskani Mustafa Arslan’a tesekkür ediyorum” dedi.
Kitap Okuma Yarismasini bu yil besinci kez yapacaklarini hatirlatan Egitim Bir Sen 1 Nolu Sube Baskani Mustafa Arslan ise “Amacimiz hem egitime katki sunmak, hemde Belediyemizi hâyir kapisini ögrencilerimize ulastiriyoruz. 
Bu noktada Belediye Baskanimiz ve Il Milli Egitim Müdürümüze desteklerinden dolayi çok tesekkür ederim” Üç ayri kategoride yapilacak yarisma sonunda birincilere laptop iki ve üçüncülere tablet bilgisayar Her kategoride ilk 40’a girenlere bisiklet (120 Bisiklet) hediye edilecek. 


Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °