TAYTAKTAN BIR DIZI ZIYARET GERÇEKLESTIRILDI.

TAYTAKTAN BIR DIZI ZIYARET GERÇEKLESTIRILDI.

Gündem 12.11.2020 16:42:05 0
TAYTAKTAN BIR DIZI ZIYARET GERÇEKLESTIRILDI.

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Milli Egitim Bakan Yardimcisi Prof. Dr. Mustafa Safran’i ve Milli Egitim Bakanligi Personel Genel Müdürü Ömer Inan’i makamlarinda ziyaret etti.

Ziyarette ilimize yapilmasi düsünülen Tarim Lisesiyle ilgili fikir alisverisinde bulundular.

 

 

MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Taytak, geçtigimiz aylarda Tarim ve Orman Bakani Bekir Pakdemirli ile görüserek ilimize Tarim Lisesi kazandirilmasi konusunda girisimlerde bulunmustu.

Bakan Pakdemirli ise Milletvekili Taytak’in bu önerisine sicak bakarak Afyonkarahisar’a bir Tarim Lisesi açilmasi noktasinda konunun Milli Egitim Bakanligi ile koordine edilecegini söylemisti.

 

Tarim lisesi ile ilgili fikir alisverisinde bulunuldu

Milletvekili Taytak’ta basta Tarim Lisesi olmak üzere ilimizdeki okullarimizin ihtiyaçlarinin giderilmesi konusunda Milli Egitim Bakan Yardimcisi Prof. Dr. Mustafa Safran’i ve Milli Egitim Bakanligi Personel Genel Müdürü Ömer Inan’i makamlarinda ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçeklesen ziyaret Afyonkarahisar’a Tarim Lisesi açilmasi konusuyla ilgili fikir alisverisinde bulunuldu.

Görüsmede Milletvekili Taytak, “Afyonkarahisar’in ekonomik anlamda geçim kaynaklarindan en önemlisi tarim ve hayvanciliktir

. Ilimizde Tarim Lisesinin açilmasiyla birlikte bu alanda yetisecek olan ögrencilerimiz ileride Afyonkarahisar ekonomisine büyük katki saglayacaklardir” dedi. Ziyaret sonunda Taytak, Afyon mermerinden yaptirdigi hashas motifli Türk Bayragini da hediye etti.


Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °