Afyon Kocatepe Üniversitesi Danisma Kurulu Toplantisi AKÜ Senato Toplanti Salonunda Yapildi.

Afyon Kocatepe Üniversitesi Danisma Kurulu Toplantisi AKÜ Senato Toplanti Salonunda Yapildi.

Gündem 12.11.2020 18:11:33 0
Afyon Kocatepe Üniversitesi Danisma Kurulu Toplantisi AKÜ Senato Toplanti Salonunda Yapildi.

Afyon Kocatepe Üniversitesi Danisma Kurulu Toplantisi AKÜ Senato Toplanti Salonunda Vali Gökmen Çiçek’in Baskanliginda, kurul üyelerinin katilimiyla yapildi.

Toplantida üniversitenin ve sehrin öncelikli alanlarinda egitim-ögretim veren bölümlerin tercih edilebilirligini artirmak ve niteligini yükseltmek amaciyla ögrencileri burs verilmesi için sivil toplum kuruluslariyla yil sonuna kadar protokoller olusturulmasi, üniversite ve sehir is birligi kapsaminda TEKNOFEST’e katilimin güçlendirilerek sürdürülmesi amaciyla 2021 yilinda Afyonkarahisar’i temsil edecek AKÜ ögrenci kulüp ve topluluklarinin sivil toplum kuruluslari ve kamu kurumlarinca desteklenmesi, özel sektör ve kamu kurumlarinda staj ve uygulamali is basi egitimi hakkinda is birligi protokollerinin olusturulmasi, 2020-2021 akademik yili bahar dönemindeki egitim-ögretim yönteminin (yüz yüze/uzaktan/karma) nasil olacagi konusunda paydas görüslerinin alinmasi, MÜSIAD tarafindan sekillendiren Genç Ticaret Köprüsü Projesi kapsaminda üniversitede ögrenim gören uluslararasi ögrenciler ile dis ticaret sektöründe faaliyet gösteren is adamlarinin görüs alisverisinde bulunmasi amaciyla bir toplanti düzenlenmesi, Veteriner Fakültesi ve Turizm Fakültesini tercih eden ögrencilere Afyon Egitim Vakfi çatisi altinda burs verilmesi, Veteriner Fakültesi bünyesinde hayvancilikta önemli bir yere sahip olan Afyonkarahisar’da hayvan islahi gibi önemli alanlarda çalismalar yapilabilmesi için paydaslarla ortak hareket edilmesi gibi hususlarda görüs alisverisinde bulunuldu.

Toplantinin açilis konusmasini yapan Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakas Üniversite ve Danisma Kurulu Toplantisinin gündeminde bulunan konularla ilgili olarak kisa bir bilgiler vererek, pandemi süreci ve uzaktan egitim faaliyeti konusunda bilgiler verdi.

Üniversite Sehir ile Ciddi Sekilde Bütünlesti

Yapilan çalismalardan dolayi AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakas’a ve diger emegi geçenlere tesekkür eden Vali Gökmen Çiçek, “Sizin rektörlügünüzde üniversite sehir ile ciddi sekilde bütünlesti.

Herkesin de size sevgisi ve saygisi sonsuz.

Bunu rahatlikla görebiliyoruz. Projelerimizde hemen yer almak istiyorsunuz.

Birçok sehirde üniversiteler ile sehir kavgaliyken burada üniversitelerimiz, sehrin hizmetinde oldugunu söylüyor ve bizler de bunlari yakindan görüyoruz.

Bundan dolayi çok tesekkür ediyorum.

Ayrica sahsim adina da Kadin Kültür Evlerine verdiginiz destekten ötürü çok tesekkür ediyorum” dedi.

Toplanti, gündem maddelerinin görüsülmesi ile sona erdi.

Toplantiya; Vali Gökmen Çiçek, Afyonkarahisar Belediye Baskani Mehmet Zeybek, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakas, Afyonkarahisar Il Genel Meclisi Baskani Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Hüsnü Serteser, Müstakil Sanayici ve Isadamlari Dernegi (MÜSIAD)  Afyonkarahisar Il Baskani Ahmet Karakol,  Afyonkarahisar Ticaret Borsasi Yönetim Kurulu Baskani Mehmet Mühsürler, Organize Sanayi Bölgesi Baskan Yardimcisi Irfan Mutluer, AKÜ Rektör Yardimcilari Prof. Dr. Suayip Özdemir, Prof. Dr. Murat Peker ve Prof. Dr. Yilmaz Yalçin, AKÜ Kalite Koordinatörü Doç. Dr. Gökhan Demirtas katildi.


Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °