Goalball Erkekler 1.devre Müsabakalari Vali Mustafa Tutulmaz?in Katilimi Ile Basladi.

Goalball Erkekler 1.Devre Müsabakalari Vali Mustafa Tutulmaz?in Katilimi ile Basladi.

Gündem 23.10.2017 23:52:09 0
Goalball Erkekler 1.devre Müsabakalari Vali Mustafa Tutulmaz?in Katilimi Ile Basladi.

 

 

23-27 Ekim 2017 tarihleri arasinda Goalball Erkekler 1. Lig ve 2. Lig 1. Devre müsabakalari Ilimiz Spor Kompleksinde Vali Mustafa Tutulmaz ve protokol üyelerinin katilimi ile basladi.
 
Goalball Erkekler 1. Ligte 10, 2. Ligte 10 olmak üzere toplam 20 takimin mücadele edecegi 1. Devre müsabakalarina Vali Mustafa Tutulmaz’in yani sira Belediye Baskani Burhanettin Çoban, Vali Yardimcisi Cafer Sarili, Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Dr. Yunus Tortop, Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Baskani Hasan Sayidal ve çok sayida sporcu katildi.
 
Saygi durusu ve Istiklal Marsinin okunmasinin ardindan Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Baskani Hasan Sayidal, Belediye Baskani Burhanettin Çoban birer konusma yaptilar.
 
Daha sonra konusma yapan Vali Mustafa Tutulmaz; “Ilimize tesrif eden degerli sporcularimiz. Hepiniz hos geldiniz. Sizleri ilimizde misafir etmekten ve burada turnuvaya ev sahipligi yapmaktan büyük mutluluk duydugumuzu ifade etmek isterim. Ilimiz son yillarda bu tür Turizm ve spor etkinliklerine ev sahipligi yapmaktadir. Bu yil 60’in üzerinde futbol kulübü sezon öncesinde ilimizde kamp yapmistir. Ayrica yine ilimizin degisik liglerde önemli spor kulüpleri vardir. Dolayisi ile ilimiz sporla iç içe olan bir ildir. Bu turnuvanin burada yapiliyor olmasi da açikçasi ilimize yakisti.  Emegi geçen herkese ben huzurlarinizda tesekkür ediyorum. Kazasiz, huzurlu ve sonunda buradan güzel duygularla ayrilabileceginiz bir turnuva olmasi dilegiyle bütün takimlara basarilar diliyorum” dedi.
 
Vali Tutulmaz açilis atisini yaparak 4 gün sürecek olan müsabakalari baslatmis oldu.

Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °