Melih Köken'in ismi Afyonkarahisar Belediye Meclisi karari ile sokaga verilecek.

Melih Köken'in ismi Afyonkarahisar Belediye Meclisi karari ile sokaga verilecek.

Gündem 3.12.2020 09:30:31 0
Melih Köken

Yaklasik 2 ay önce yasanan trafik kazasi sonrasi hayatini kaybeden Eczacilar Odasi Afyonkarahisar Baskani Melih Köken'in ismi Afyonkarahisar Belediye Meclisi karari ile sokaga verilecek.Yaklasik 2 ay önce yasanan trafik kazasi sonrasi hayatini kaybeden Eczacilar Odasi Afyonkarahisar Baskani Melih Köken'in ismi Afyonkarahisar Belediye Meclisi karari ile sokaga verilecek.

Afyonkarahisar Belediye Meclisi, 1 Aralik Sali günü saat 18.30 da toplandi. Toplantiya korona virüs tedbirleri dolayisiyla sosyal mesafe kurallari geregi misafir kabul edilmedi.


Gazligöl tesisleri fiyat tarifesinin de belirlendigi toplantida Kültür Sosyal Isler Müdürlügü altinda görev yapan Tiyatro Biriminin kaldirilarak, belediye bünyesinde Kültür Sanat Akademisi altinda yer almasi hakkinda teklif oy birligi ile kabul edildi. Gerçeklestirilen toplantida Yenice Mahallesi 1683 ada 13 parsel karsisinda yapilan parka Jandarma Er Caner Örengül ve Dörtyol Mahallesinde ki 2078 sokak isimli yola Melih Köken Caddesi ismi verilmesi Bayindirlik ve Imar Komisyonuna havale edildi.


Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °