VEFA ÖZEL EGITIM MERKEZINDEN ANLAMLI ZIYARET

VEFA ÖZEL EGITIM MERKEZINDEN ANLAMLI ZIYARET

Gündem 3.12.2020 18:28:20 0
VEFA ÖZEL EGITIM MERKEZINDEN ANLAMLI ZIYARET

 

Afyon Vefa Özel Egitim Merkezi Kurucusu Mustafa Aladas, ögretmen ve ögrencileriyle birlikte Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek’i makaminda ziyaret etti.
3 Aralik Dünya Engelliler Günü dolayisiyla Vefa Özel Egitim Merkezi Kurucusu Mustafa Aladas, Uzman Ögreticiler Muradiye Dirici, Bayram Dogan, Rehber Ögretmen Nimet Durna, Egitim Koordinatörü Müge Aladas ve ögrenciler Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek’i makaminda ziyaret etti.

Ögrencilerle yakindan ilgilenen Baskan Zeybek, onlara çesitli hediyeler takdim etti. Ögrencilerde Baskan Zeybek’i daha önce yaptiklari ziyarette birlikte çekindikleri fotograflari kendi elleriyle hazirladiklari çerçeve ile takdim etti. 
Ögretmenlerin talep ve sorunlarini da dinleyen Zeybek Baskan, bir süre ögrencilerle sohbet etti.

“BU ÇOCUKLAR BIZIM"

3 Aralik Dünya Engelliler günü dolayisiyla kendisini ziyaret eden Vefa Özel Egitim Merkezi ögretmen ve ögrencilerine tesekkür eden Baskanimiz Zeybek, engellilerimizi kendimizden farkli görmediklerini vurguladi. Zeybek, “Daha önce kendilerini ziyaret etmistik.
 Insallah pandemi döneminin ardindan tekrar ziyaret etmek istiyorum. Ihtiyaç ve sikintilarinizi dinleyecegiz. 
Belediye olarak imkanlarimiz dahilinde her zaman yaninizdayiz. Bu çocuklar bizim.

Topluma mutlaka kazandirilmasi lazim. 
Bu konu da sizlerde çok hayirli bir görev üstlendiniz, tesekkür ediyorum. Her zaman yaninizdayiz” dedi. Vefa Özel Egitim Merkezi Uzman Ögretici Bayram Dogan, Belediye Baskani Zeybek’e engellilere yönelik yaptigi çalisma ve desteginden dolayi tesekkür etti.


 


Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °