Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan imzasiyla yayimlanan kararlara göre atama kararlari Açiklandi.

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan imzasiyla yayimlanan kararlara göre atama kararlari Açiklandi.

Gündem 4.12.2020 10:56:25 0
Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan imzasiyla yayimlanan kararlara göre atama kararlari Açiklandi.

Türkiye Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan imzasiyla yayimlanan kararlara göre atama kararlari su sekilde:
Aile, Çalisma ve Sosyal Hizmetler Bakanliginda açik bulunan Hukuk Hizmetleri Genel Müdür Yardimciligina, Çocuk Hizmetleri Genel Müdür Yardimcisi Sule Ürker getirildi.
Çevre ve Sehircilik Bakanligi Hukuk Hizmetleri Genel Müdür Yardimciligina Havvanur Yurtsever, Tabiat Varliklarini Koruma Genel Müdür Yardimciligina, Altyapi ve Kentsel Dönüsüm Hizmetleri Genel Müdür Yardimcisi Hikmet Haspolatli, Altyapi ve Kentsel Dönüsüm Hizmetleri Genel Müdür Yardimciligina, Rize Çevre ve Sehircilik Il Müdürü Hasan Bebek, Çevresel Etki Degerlendirmesi, Izin ve Denetim Genel Müdür Yardimciligina Haluk Sahin Yazgi, Mekansal Planlama Genel Müdür Yardimciligina Selçuk Aydemir, Tabiat Varliklarini Koruma Genel Müdür Yardimciligina Mustafa Kolçak, Yerel Yönetimler Genel Müdür Yardimciligina Emrullah Töremen atandi. 
Çevre ve Sehircilik Bakanliginin 7 il müdürlügüne de yeni atamalar yapildi.

Buna göre Afyonkarahisar'a Mustafa Oruç, Bolu'ya Sinop Çevre ve Sehircilik Il Müdürü Oguzhan Kurt, Erzincan'a Selçuk Aydin, Hatay'a Nizamettin Ülker, Kirklareli'ne Ersoy Canbek, Mersin'e Hüseyin Özgür Yalçin, Samsun'a Çanakkale Çevre ve Sehircilik Il Müdürü Ömer Bolat getirildi.

Öte yandan, Denizli Çevre ve Sehircilik Il Müdürü Fikret Büyüksoy ile Mus Çevre ve Sehircilik Il Müdürü Mehmet Sevmis görevden alindi.
Tarim ve Orman Bakanliginda açik bulunan Doga Koruma ve Milli Parklar Genel Müdür Yardimciligina Erdem Ismetoglu atandi.
Ticaret Bakanliginda açik bulunan Ticaret Basmüfettisligine, Tarim ve Orman Bakanligi Destek Hizmetleri Dairesi Baskani Fatih Sarikaya getirildi. Ticaret Bakanligi Ticaret Arastirmalari Genel Müdür Yardimcisi Ebru Arisoy ise görevden alindi.
ADLI TIPTA GÖREV DEGISIMIAdli Tip Kurumunda açik bulunan Baskan Yardimciligina Tarik Yusuf Uçar atandi. Adli Tip Kurumu Besinci Adli Tip Ihtisas Kurulu Adli Tip Üyesi Uzman Dr. Müfit Iris görevden alinarak yerine Uzman Dr. Caner Beskoç getirildi. 
Besinci Adli Tip Ihtisas Kurulu Tibbi Mikrobiyoloji üyeligine de Istanbul Üniversitesi-Cerrahpasa Ögretim Üyesi Prof. Dr. Arif Kaygusuz görevlendirildi.


Perşembe 21.8 ° / 10.8 °
Cuma 22 ° / 8 °
Cumartesi 16.9 ° / 7.8 °