Deprem aninda korkutan görüntü! Kayalar yerinden oynadi

Akdeniz açiklarinda saat 15.44'te meydana gelen 5.2 büyüklügündeki deprem Karaman’in Ermenek ilçesinde kayalari yerinden oynatti. Kayaliklardan toz bulutun yükseldigi onlar ise korku yasayan bir vatandas tarafindan cep telefonuyla görüntülendi.

Gündem 5.12.2020 22:06:29 0
Deprem aninda korkutan görüntü! Kayalar yerinden oynadi

Antalya’nin Gazipasa ilçesi açiklarinda meydana gelen deprem diger iller gibi Karaman’da da ciddi anlamda hissedildi. Gazipasa ilçesine sinir olan Karaman’in Ermenek ilçesinde deprem nedeniyle bazi kayalar yerinden oynayarak koptu. Kayalarin yerinden oynayarak kopmasinin ardindan toz bulutu yükseldi. O anlar ise bir vatandas tarafindan cep telefonuyla görüntülendi. Görüntülerde toz bulutun yükseldigi ve vatandaslarin tedirgin olduklarina dair sesler yer aldi.
 

 

 

 

 

 

 

 

Kayaliklarin düstügü yere yakin evler ve otogar bulunuyor

Öte yandan, kayaliklarin düstügü yere yaklasik 300 metre mesafe otogarin ve evlerin bulundugu ögrenildi. Kayaliklarin bu alanlara düsmemesi olasi yaralanma ve can kaybinin önüne geçmis oldu.

Ilçenin Keçipazar Mahalle Muhtari Musa Küçük, "Ben muhtarliktaydim deprem oldugu anda disari firladim. Arkama baktim kayalarin düstügünü gördüm. Ortalik toz duman oldu. Tasin düstügü yer evlere ve otogara yaklasik 300 metre. Millet tedirgin ve korku içinde’’ dedi.


Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °
Perşembe 18.4 ° / 8 °