Son dakika... Karisini tüfekle vuran adam: Haberim yokmus gibi çek kanka

Gelen son dakika haberine göre; Aksaray’da kendisinden bosanmak isteyen karisini çikan tartisma sirasinda elinden tüfegi almak isterken yanlislikla vurdugu iddia edilen bir kisi, olaydan iki gün sonra polisin operasyonuyla saklandigi yerde yakalandi. Kend

Gündem 5.12.2020 22:06:25 0
Son dakika... Karisini tüfekle vuran adam: Haberim yokmus gibi çek kanka

Olay, 3 Aralik tarihinde Haci Hasanli Mahallesi'ndeki 3 katli binanin 1'inci katinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, esinden bosanmak isteyen Tugçe U. (24), Eylül ayinda esine 3 ay uzaklastirma karari aldirdi. Esinin kendisinden bosanmasini hazmedemeyen Hadiyet U. (30), uzaklastirma kararinin bitmesinin ardindan eve gelerek esiyle tartismaya basladi.

Iddiaya göre, Tugçe U., tartisma sirasinda esinin elindeki tüfegi almak istedi. Tüfegin ates almasi sonucu bacagindan ve karin bölgesinden yaralanan Tugçe U., komsularinin haber vermesi üzerine olay yerine sevk edilen ambulansla Aksaray Üniversitesi Egitim ve Arastirma Hastanesi Acil Servisi Acil Servisine kaldirildi. Esini tüfekle vuran Hiyat U., olaydan sonra kaçarak izini kaybettirdi. Çalisma baslatan Il Emniyet Müdürlügü Asayis Subesi Cinayet Büro Amirligi ekipleri, yaptiklari arastirma ve takip sonucu süphelinin kaldigi adresi tespit etti. Polis ekiplerinin Zincirli Mahallesi 502 Sokakta bulunan bir apartmandaki eve düzenledigi operasyonda, süpheli Hidayet U., yakalandi.

 

"HABERIM YOKMUS GIBI ÇEK KANKA"

Gözaltina alindiktan sonra saglik kontrolü için Aksaray Üniversitesi Egitim ve Arastirma Hastanesi Acil Servisine götürülen süpheli Hidayet U. burada görüntü almak isteyen basin mensuplarina saldirmak istedi. Sözlü saldirida bulundugu gazetecilere tehditlerde savuran süpheli Hidayit U., polisler tarafindan etkisiz hale getirildi. Hastane çikisinda da gazetecilerin "Nerede saklandin bugüne kadar” sorusuna da küfür ederek cevap verdi. Hastanedeki islemlerinin ardindan Aksaray Adliyesine sevk edilen süpheli burada da sakin tavirlariyla dikkat çekti. Süpheli Hidayet U., adliye girisinde basin mensuplarina, “Haberim yokmus gibi çek kanka” diyerek gülümsedi.

Hastanede tedavisi devam eden Tugçe U.'nun da ilk ifadesiyle son ifadesi arasinda çeliskiler bulundugu ögrenildi. Esinin kendisine yine zarar vermesinden korktugu öne sürülen Tugçe U.'nun son ifadesinde esiyle tartistigini ve tartisma sirasinda tüfegi almak isterken vuruldugunu söyledigi iddia edildi.

 


Perşembe 21.8 ° / 10.8 °
Cuma 22 ° / 8 °
Cumartesi 16.9 ° / 7.8 °